Top 5 buli a hétvégére

A tavasz lassacskán bontogatni látszik a hidegben elgémberedett szirmait, ezért itt az ideje annak, hogy lerúgjuk a takarót táncoló talpainkról és felkapjuk az elfeledett party-cipőinket a tél utolsó hétvégéjén. A legjobb bulikból szemezgetünk.

A Kollektiva bemutatja: Teenage Mutants a Corvintetőn

Az idei téli bulisorozat, a Winter Hits zárásaként Teenage Mutants feltörekvő előadót hozza el nekünk a Kollektiva. Ahogy már megszokhattuk tőlük, most is egy friss, de nagy potenciállal rendelkező előadót mutatnak be a magyar közönségnek. Teenage Mutants jelenleg a Hanging On újvonalas deep house számával hódit, ám a Corvintetőn megmutatja a bulizóknak mire képes még.

 

 

Mystery Gang a Hard Rock Caféban

Aki egy kis rockabilly hangulatra vágyik, annak mindenképpen a Mystery Gang koncertjén a helye. A 15 éves zenekar az 50-es évek pezsgését idézi fel a Hard Rock Caféban, ahol a zenekar ereklyéit is láthatjuk  majd. Aki egy kis felfrissülésre vágyik a mai elektronikus ütemek világában, azoknak segít a Mystery Gang visszatérni a rock and roll gyökereihez.

 

 Barbie és Ken Farsang a Symbolban

Az örök klasszikus és top csaj Barbie, és párja, a lekörözhetetlenül sármos Ken elevenedik meg egy éjszakára a Symbol táncparkettjén. Élénk színek, plasztik hatás és persze minél eredetibb – a Matteltől, ez az este lényege. Elő a neon rúzsokkal, miniszoknyákkal és teniszpólókkal  Come on Barbie, let’s go party!

 

 

 

Jelmezbál és jelmezverseny az Instantban

Az Instant is lerója tiszteletét a farsangi hétvége előtt.  Újra beöltöznél Marilyn Monroe-nak, vagy leporolnád a halloweeni Dumbledore jelmezt? Természetesen ennél jobban is elengedheted a fantáziád, hiszen ez az este nem a szégyenlősöké! Nem érdemes határt szabni az exhibicionizmusnak és a kreativitásnak, valamint fukarkodni a csillogó villogó jelmezekkel, hiszen az Instant vaskos összegekkel feltöltött kártyákkal jutalmazza a legjobbakat.

 

 

 

Zagar Space Medusa launch party a Fogasházban

Új single-jét, a Space Medusát mutatja be a  dance-elektronikus zenét játszó Zagar a Fogasház színpadán.

A 2001-ben alakult alternatív pszichedelikus stílusú zenekar hamarosan megjelenésre kerülő Light Leaks című albumáról mutatja be az első számot Space Medusa címmel. A dal a közösségi médián keresztül már elérhető volt, hiszen a csapat egy kifejezetten erre kifejlesztett alkalmazással sávonként tette közzé a számot.