Top 5 buli a hétvégére

DSP, Christmas Madness, Péterfy Bori, Dürer banzáj és Szilvási Gipsy Folk Band – te melyiket választod a hétvégén?

 

 

 

 

DSP Live! + Rewind Special a Corvintetőn – „Nem a sminktől vagy szép, hanem hat tequilától, amit én iszom meg, aztán nincs, ami gátol…” – rappelik a DSP srácok, akik az elmúlt évek egyik legkiemelkedőbb hazai underground hip-hop csapata. A fanatikus rajongótábor most a pénteki Rewindon élvezheti a három fenegyerek beszólásait, hasonszőrű, lüktető beatekre. Csak le ne szakadjon az a tető!

A38 Christmas Madness – Dübörgő dubstep a Hajón! Anglia legjava, Gemini és a Far Too Loud csatlakoznak az itthon elektro-bombákhoz, nevezetesen Palotaihoz, Ludmillához és Dublichoz. Felejthetetlen sztárparádé a laptopok mögött, olyan ütemekkel, amikre senki nem a fürdőszobában tombol – hanem kötelező jelleggel az A38-on, szombat este!

Péterfy Bori lemezbemutató a Barba Negrában – Harmadik lemezével rukkol elő a dögös szöszi és a szerelem zenekar, melynek megünneplésére és bemutatására a Barba Negrában kerül sor! Szerezd be a limitált számban megjelent bakelitokat, és hajolj bele a közönség hajába szombat este!

Free GoreZone Party a Dürerben – nem csupán egy mega-brutál metál buliban lehet részed szombaton a Dürerben, hanem egy vagány divatbemutatóban is! A Tilos rádió GoreZone műsora rendezi az óriás-tombolást! Csak pár étvágygerjesztő név a fellépők soraiból: Wolverine Blues Band, A.M.D., Don Gatto, Heroic, Limb for a Limb, Age of Agony és Krampüs.

Szilvási Gipsy Folk Band és Kistehén – Pénteken este a legelevenebb szabadság érzetre tehetsz részt az A38-on, ugyanis itt rendezik meg az idei TASZ bulit. A mit? Társaság a Szabagságjogokért adománygyűjtő party, a Szilvási Gipsy Folk Band, a Kistehén Zenekar, DJ Wajdai és DJ Wegha társaságában! Egy jó kis hétvégi hacacáré, ahol a csettintgetésen és a hejehuján kívül, lehetőséget nyílik arra is, hogy segíts a kiszolgáltatottakon! Vörldpísz forevör.

Íme, egy kis kedvcsináló:


Tetszett a cikk? Akkor csekkold az alábbiakat is!
Bin-Jip a Trafóban 
Heaven Street Seven az A38-on
Quimby, Intim Torna Illegál – szilveszteri őrület