Top 5 buli a hétvégére

A mostani hétvégét a lüktető electro ritmusok pörgetik majd a város legkülönbözőbb pontjain, más és más stílusokban! Étvágygerjesztőnek íme pár konkrétum!

PASO az Akváriumban – december 7-én a föld alatti óriásbunkerben a helyed! Az Akvárium tömve lesz jobbnál jobb arcokkal, az eleven közönség pedig garantáltan elnyeli a rosszkedved! Bulizz a Tenkes Kapitányával és ámulj a fehér öltönyös, kalapos srácra a színpadon! KRSA és a többiek most is fergeteges hangulatot teremtenek!

Marcell Dettmann, Isu és Dork az A38-on – frenetikus repertoárral érkezik hozzánk Marcell Dettmann, aki mindent megmutat a leglágyabb melódiáktól a legzúsósabb ütemekig! Isuban technóval rengeti meg a hajót, Dork pedig a legdurvább house beateket hozza el a hétvégére éhes tömegnek. Ha egy kis kaotikus őrületre vágysz, ott a helyed pénteken a Hajón!

Caramel adventi koncert – az Aréna kivételesen csöpögős R’n’B dallamokkal telik meg, ami egy Muse koncert után kicsit gyors váltásnak tűnhet. Ám aki oda van a lélekig hatoló magyar szövegekért, mindezt amerikai hangsúllyal megtoldva, legyen: hangolódj az ünnepekre Caramellel! Azért a szimfonikus zenekar nagyot dob majd a koncerten, lássuk be.

Bohemian Betyars és Krafty Kuts a Hajón az A38 úgy tűnik szentül megfogadta, hogy az egész hétvégére odacsődíti Budapest népességét. A pénteki electronic banzáj után jöjjön hát a népzenét nem megvető, de újragondolt Bohemian Betyars, utánuk pedig jöjjön a valódi Freakshow: Krafty Kuts uralja majd a színpadot, és elsöprő breakbeat számokkal mutatja meg, miről szól is a hétvége valójában.

DJ Sterbinszky oda teszi magát – az öreg motoros lemezbolond nem adja alább a SYMA-nál – legalábbis ezen a hétvégén biztosan nem! Sterbinszky ’98 óta pörgeti a népet, és most egy egész éjszakán át tartó parádéval kívánja meghálálni a szoros és fülledt együttműködést, már ami a rajongókat illeti. Felcsendül az összes sláger, és ott lesz mindenki, aki számít – ugye, te is?

 

Tetszett a cikk? Akkor csekkold az alábbiakat is!
Reklámzabálók Éjszakája Before Party
Bajuszos Disco Express koncert 
MUS-E a Müpában