Top 5 buli a hétvégére

Hamarosan beköszönt a brutál hideg, így rágyúrtunk arra, hogy a legforróbb buli ajánlókkal pezsdítsük fel a hétvégédet! Random Trip, She Fire vagy éppen egy jó kis Irie? Mindössze annyi a dolgod, hogy jól érezd magad!

Random Trip Special az Akváriumban

Köszöntsd a Budapest Shopot első születésnapján egy fergeteges buli keretein belül! Mindenki ott lesz: Eckü (Hősök), Barabás Lőrinc (Punnany Massif), Balanyi Szilárd (Quimby), Saiid (Akkezdet Phiai), Columbo (Brains), Qka MC (Animal Cannibals), és Te! Jammelj te is az underground zenei miliő kiválóságaival az Akváriumban, és vessz el az ütemes szólók rengetegében!


Irie Maffia az A38-on

Magyarország egyik legjobb koncertzenekara ismét beveszi a hajót. Masszív reggae lüktetésre és dörömbölő hiphop beatekre számíthatsz péntek este – de hiszen ezt már jól tudod! Hands in the air Busa Pista odamondós szövegeire, ugrálj Sena földöntúli, bitang erős melódiáira, végül pedig jöhet a body surf a legőrültebb electro elemek alatt!

She Fire a Mika Tivadarban

Ha megalapoztátok az estét egy-két feles kompániájában, irány a Kazinczy utca legkedveltebb szórakozóhelye! Hat lány kényezteti majd a közönséget zúzós techno elemekkel a pincében, néhol pedig dubstep ütemekkel közvetítik a nyilvánvaló üzenetet: péntek van, party van! Bájos angyalok, ördögi ritmusok, na és sok jó ember egy kis helyen, a Mikában. Most komolyan, mi kell még?

Republic a Club 202-ben

Végül íme egy szombati program! Ha végig jártad péntek estére ajánlott helyszíneinket, akkor jöhet a ráadás a Club 202-ben! Nosztalgiázz egy kicsit, képzeld magad a csillagok alá, és szállj el, mint egy kismadár a Republic koncertjén! Cipő most is odateszi magát a kedvedért, és a felejthetetlen, klasszikus rock élmény garantált! A koncert után jól fog esni a vasárnapi, jól megérdemelt regenerálódás.

Dapayk Solo Live a Corvintetőn

A cigit hagyd otthon, mert bizony, péntek este kötelező megmásznod a Corvintető tekervényes lépcsőfokait a legnagyobb kincs felfedezésének érdekében: a német Dapayk duó a belvárosi tetőtérben mutatja be Fenou Boquet vol. 2. válogatását! Tudod, hogy ott a helyed!

 

Tetszett a cikk? Még több buli itt:
Efterklang Budapesten!
Paddy and the Rats az A38-on!
Snowattack 2013

Íme, egy kis hangulatteremtő!