Top 5 budapesti tetováló szalon

Tetováltatni szeretnél, de nem tudod, hová menj? Mutatunk 5 tuti helyet, ahol biztosra mehetsz.


Rooklet INK

A Ferenciek terén egy belsőudvarban megbújó Rooklet INK egy különálló világ a belváros forgatagában. Az egyedien berendezett szalonban jó pár állatkoponyával és egyéb bizarr berendezési tárggyal találkozhatsz, alternatív feelinget kölcsönözve a helynek. A tavaly nyáron nyílt szalon egy kerek, egész történet, olyan, mintha már évtizedek óta itt állna. Ezt támasztja alá a tetoválók szakértelme és fantáziája is, akik segítenek a tökéletes tetoválás megalkotásában.

tetkó_rooklet


The Tattoo Shop

Zsófi és Anna mindent megtett, hogy a Károly Róbert körút közelében lévő tetováló szalonjukat, a Tattoo Shopot kényelmessé varázsolják. Ez sikerült is nekik, méghozzá olyannyira, hogy senki sem fog fájdalmában feljajdulni, ha a bőréhez ér a tű. A lányok szívüket-lelküket beleadják az alkotásaikba, így születnek meg a remek, jórészt színes, művészi is vidám tetoválásaik.

tetkó_tattoo


Wonderland

Egy újabb tetováló szalon, ahol vagány nők ragadnak tűt a kezükben. A Wonderlandban mindegyik művésznek különböző stílusban alkot, így teljesen mindegy, milyen tetoválásokat álmodtál meg magadnak, valaki biztosan tökéletesen tudja majd kivitelezni.  És ha már nagyon belejöttél a testdekorálásba, itt még piercinget is lőhetsz magadba.

tetkó_wond


Dark Art Tattoo

A Nagykörúton lévő Dark Art Tattoo már 1992 óta pingálja az emberek bőrére a rajzokat.  Nemcsak történetük jelentős, de ügyfélkörük is bőséges, amit 8 tetováló művész szolgál ki. Nincs olyan elképzelés, melyet ne tudnának kivitelezni. A magyarok mellett nagyon sok külföldi is ezt a helyet választja, ha tetováláskészításről van szó.

tetko_dark


Tyutyu Tattoo

Senkit ne tévesszen meg a vicces név, egy profi bandával állunk szemben. Tyutyu egyébként nem más, mint Alattyáni István, a hely tulajdonosa. A belvárosi szalont akkor ajánljuk neked, hogyha igazán exkluzív elképzeléseid vannak.

tetkó_tyutyu