Téli sport? Itt vásárolj be Budapesten!

Nyakunkon a téli sportok szezonja, itt az ideje, hogy a hóra áldásként nézzünk! De mi van, ha már le van foglalva az út de még nincs léc? Vagy ha már fényesíted és viaszozod a snowboardodat de még nem tudod hova menj? Esetleg ha a téli kiruccanásra bepakolva vetted észre, hogy valami bizony hiányzik? Öt bolt, ami minden problémádat megoldja, ha egy kis havas mozgásról van szó!

K2 Sí & Snowboard Központ


A budai üzletben remek és széles kínálatból válogathatunk, mind ha síelni, mind pedig ha snowboardozni akarunk, de a néhány napos sportolásra kölcsönözhetünk sz sportszereket. A K2 természetesen szírvízként is működik – a legjobb minőségben. A kerékpűr szakzletként is üzemelő K2 téli utakat is szervez Ausztria irányába, oktatással összekötve, vagyis ha kezdők vagyunk, jó helyen járunk!

1036 Budapest, Pacsirtamező u. 16. (bejárat Viador utca felől)

Store 13


Bolt, kölcsönzö, szervíz – a Store 13 nem véletlenül a budapestiek egyik kedvenc helye, ha a snowboardról, freeskiről, gördeszkáról, szörfről vagy longboardról van szó, ráadásul hála a vásárlóközpontúságuknak még csak a boltba sem kell betérnünk – vállalnak házho zszállítást, mely 10.000 forint felett ráadásul ingyenes, a termékekre pedig 21 nap pénzvisszafizetési garancia jár. Érdemes tüzetesen szétnézni weboldalukon, ahol ritkán rendezetten és logikusan tüntették fel termékpalettájuk minden darabját.

1113 Budapest, Karolina út 17/B

Hi-Surf


Egy hely, ahol nem a széles kínálat a legjobb, hanem a családi hangulat és közvetlenség. Az 1997-ben alapult Hi-surfben nem csak a minőségi termékekre, de a minőségi kiszolgálásra is óriási hangsúlyt helyeznek és segítenek utazásunk megtervezésében és a szél és hó helyzet kielemzésében is. A snowboardon kívül a windsurf szerelmeseinek is egy Mekkája – ha 2015-ben új szenvedélyt keresünk, itt biztosan megtaláljuk!

1113 Budapest, Karolina út 8.

AmiGo Snowman Sí- és snowboard Shop


Folyamatos akciók és remek kínálat várja a sport szerelmeseit a rendkívül sokszínű Amigóban – hogy miért is olyan sokszínű? Mivel az alapítók terve nem más, mint jobbá tenni a világot, így nem csak sporteszközök árusításával foglalkoznak, hanem például marketinggel és reklámokkal is. Az AmiGóval nem szakad meg a kapcsolat a vásárlás után – weboldalukon síbiztosítás, hírek és még hójelentés is elérhető, vagyis a bolt tényleg igazi jó barát a téli sportok során.

1077 Budapest, Wesselényi u. 13.

Viktoria Sport


Sok kimagasló élsortoló kedvence az 1981-ben megnyílt Viktoria Sport, mely már több mint 30 éven át bizonyítja rátermettségét arra, hogy a legjobb minőségben szolgálja ki a téli sportok szerelmeseit. A 13. kerületben megtalálható bolt széles kínálatában szerepelnek Atomic sílécek, Nordica sílécek, Head sílécek, Völkl sílécek, Elan sílécek, Spyder síruházatok, Atomic sícipők, Nordica sícipők, Dalbello sícipők, nyáron pedig a tenisz szerelmeseinek érdemes benézni a boltba. A bolt síkölcsönzőként és szervizként is működik

1132 Budapest, Victor Hugo u 36.

1047 Budapest, Külső-Váci út 57.