Tedd le a mobilod, ments meg valakit! – Az UNICEF különleges segítsége

Különleges projektet indított az UNICEF és az Armani Acqua for Life – kihívás a mobilmániásoknak és víz a rászorulóknak! Ki tudnád bírni, hogy tíz percig egyáltalán ne nyúlj a mobilodhoz? Semmi Facebook, semmi e-mail, semmi böngészés, nincs Instagram, nincs Twitter, nincs telefonálás, nincs Viber, se What’s App, egy selfie sem, egy feljegyzés sem, sőt, még unalmadban az időt sem csekkolhatod!

Megéri kibírni. Az UNICEF Tap Projectben résztvevők ugyanis minden tíz perc után egy napi vízadagot biztosítanak egy rászoruló gyermeknek – akikből sajnos akad bőven. A világon jelenleg 768 millió ember él megfelelő mennyiségű tiszta víz nélkül, mely nem csak egészségükre van hatással, hanem sok esetben iskoláztatásukra is. A víz ezeknek az embereknek nem olyan természetes, mint számunkra az, hogy a közelünkben bármikor van egy csap vagy akár az, hogy bármikor a világ tudtára adhatjuk ,hogy mit eszünk, mit látunk, mit hallgatunk vagy mit érzünk.

A projekt segítségével több napra vagy akár hétre elláthatsz vízzel egy-egy gyermeket, hála az UNICEF-nek és Armani Acqua for Life-nak, mely nem csak tiszta vizet biztosít a tárgyalt területeken, de különböző egészségügyi csomagokkal és speciális tablettákkal biztosítja azt, hogy a rendelkezésükre álló folyadék emberi fogyasztásra alkalmas legyen.

Az Armani Acqua for Life és a UNICEF projektje arra próbálja rávenni az embereket, hogy legalább tíz percet szánjanak arra, hogy letegyék telefonjukat, vegyék észre a körülöttük zajló világot és a telefon képernyőjén felbukkanó adatokkal irányítsák figyelmüket a világ egyik legnagyobb problémájára, a vízhiányra.

Mire vársz még?

Nincs mást tenned, mint böngésződben megnyitni a WWW.UNICEFTAPPROJECT.ORG címet, letenni a telefonodat és békén hagyni.

Minél több percet szánsz rá, a szponzorok annyival több segítséget nyújtanak a rászorulóknak.