Tavaszi zsongás az ARAZ Étteremben

Megérkeztek az első napsugarak, rügyezni kezdenek a fák, nyiladoznak a virágok; hamarosan újra beköszönt a tavasz! Az ARAZ Étterem is friss különlegességekkel várja márciusban betérő vendégeit.

Üde, tavaszi fogásokra vágyik? A séf tavaszi ajánlatából érdemes kipróbálni az olyan szezonális ínyencségeket, mint a petrezselyem cappuccino füstölt sonkás quiche kosárkával, a bazsalikomos borjúkaraj spenótos újburgonyával és karottakrémmel, vagy a tarte Tropézienne rózsás málnaraguval.

Van egy nap az évben, ami különbözik a többitől: március 8-án a férfiak virággal lepik meg a róluk gondoskodó nőket, asszonyokat, megköszönve ezzel odaadásukat, a reggeli teát, kávét, a frissen mosott, vasalt ruhát, a nehéz munkával töltött napok utáni meleg vacsorát. Ha Ön is szeretné meglepni kedvesét ezen a szép, ünnepi napon egy különleges hatfogásos borvacsorával, nincs más teendője, mint asztalt foglalni az ARAZ Étterembe.  Az eredmény garantált, a sikerről Barka Áron Chef de Cuisine és csapata gondoskodik. A feledhetetlen gasztronómiai fogások tökéletesen harmonizálnak a melléjük rendelt kiváló minőségű borokkal. A háttérben hangulatos élő zene szórakoztatja majd a vendégeket, bensőséges hangulatot teremtve.

Az Araz magyaros vasárnapi lakomákkal fokozza a tavaszi felüdülést, Húsvétkor pedig különleges programokkal – tojásfestéssel, a kertben elrejtett apró meglepetésekkel, játszósarokkal – várják majd a gyerekeket. A családi „brunch” ebéd  mellé ingyen wellness belépő jár a Continental Hotel Budapest tetőkerti panorámás spa részlegébe, hogy teljes legyen a kikapcsolódás.

A Dohány utcai ARAZ Étterem abban a megtiszteltetésben részesült, hogy képviselheti magát a Goût de / Good France gasztroeseményen is, amit másodjára rendeznek meg. 1500 séf, 1500 menüvel képviselteti magát  5 kontinensről – az esemény különlegessége, hogy a gasztronómia és a borászat csak mellékszereplők a francia életmód és a regionális termékek mellett. Barka Áron 4 évet töltött a Rhone és Saone vidék csodálatos partjai mentén hajózva, s ezen idő alatt a francia gasztronómia került szakmai érdeklődésének középpontjába. Hazatérve, a megszerzett tudást kamatoztatva, már több mint 6 éve vezeti az ARAZ konyháját. Ezen az estén saját kreációi is az asztalra kerülnek, így még inkább megéri ellátogatni március 21-én az étterembe.

Kulináris élmények, feltöltődés és gasztronómiai kalandozások várják a vendégeket, hogy a tavaszi szezon megérdemelt kényeztetéssel kezdődjön mindenki számára!

További információk és asztalfoglalás a honlapon!