Tavaszi játékválogatás: Friss címek és klasszikusok

Idén nyáron kapunk valami újat és valami régit is. Hogy egy unalmas percetek se legyen a félév után, ismét összeszedtünk egy szép csokornyi játékot okostelefonotokra. Visszatér néhány klasszikus figura – valamelyik egészen régről – de mutatunk néhány friss húst is!

Radiant Defense


A Radiant Defense tower defense játék, melyben űrerődötök védelme a feladat. Különféle védművekkel erősíthetitek meg az építményt, melyet karban is kell tartanotok, hiszen miután elindult az idegen lények inváziója, igencsak kevés időtök lesz pihenni. A számos fegyver (melyek mindegyik fejleszthető), illetve a szuperfegyverek garantálják a hosszú távú mókát.

Robotek


A többjátékos módra kihegyezett Robotek érdekes stratégia-akció-szerepjáték hibrid. Az emberiség elbukott, a robotok átvették az uralmat… Vajon vissza tudjátok hódítani tőlük a bolygót? A több, mint kétszáz, kihívással teli pálya, valamint a komplex fejlődési rendszer garantálja, hogy nem fogjátok egyhamar megunni a programot. A jutalomrendszer pedig már csak olaj a fémtortán!

MARVEL Future Fight


A MARVEL nevével fémjelzett Future Fight verekedős játék, melyben három-a-három elleni mérkőzéseket kell lejátszanotok csapataitokkal. Számos híres hősből állíthatjátok össze a brigádot, Hulktól és Vasembertől kezdve Pókemberen át egészen Daredevilig. A remek egyjátékos kampány és a történet, valamint a különféle bónuszok csak még inkább színesítik a játékmenetet.

Rayman Adventures


Rayman újfent visszatért, mégpedig azért, hogy tojásokat és a tojásokból kikelő, gömbölyű lényeket, úgynevezett incrediballsokat gyűjtögessen. A számos pálya és a három (illetve, hamarosan már négy) világ, a jól ismert játékmenet és a gyönyörű grafikai megvalósítás már önmagában garancia a remek játékélményre.

Spider-Man Unlimited


Pókember egy Temple Run-, illetve Subway Surfers-szerű játékban reinkarnálódott újra, hogy ismét keresztül hálóhintázza magát New Yorkon. A remekül kidolgozott sztorimód, a képregényszerű, cel-shaded vizuális körítés, illetve a kidolgozott harcrendszer remek elegyet alkotnak. Az eventek – melyekkel különféle bónuszokat oldhattok ki – még tovább emelik a tétet. Nem csak képregényrajongóknak!

Traffic Nation: Street Drivers


A gyönyörű grafikával rendelkező Traffic Nation egy iszonyatosan hangulatos és igencsak kemény ütemet diktáló autós csoda, melyben nem csak az ellenfelekkel, de a forgalommal is meg kell küzdenetek. Mindebben a részletes tuningrendszer lesz segítségetekre, mellyel kívül-belül a végletekig módosíthatjátok gépszörnyeiteket. Csak egy dolog számít: a sebesség!Szőke Marcell (ELTE-BTK)