Szputnyikkal a fesztiválon

Ha szeretnéd egyetlen boltban beszerezni az összes ruhadarabod az idei fesztiválszezonra, akkor a Szputnyik a megfelelő választás! Az eklektikus stílus templomaiban kedvedre válogathatsz és leborulhatsz a válogatott vintage és modern, városi divat oltárainál.

A fesztiválszezon alkalmából a Szputnyik csapata is beleveti magát a forgatagba, megtaláljátok őket a történések középpontjában: a Sziget „Fesztiválköztársaságban”.

Egy régi és új világ találkozása ölt testet a népszerű üzletekben található polcokon. A múlt és a jelen sikkes fúziója elevenedik meg, akárcsak a belváros romkocsmáiban, amelyek mára a főváros igazi turisztikai látványosságaivá nőtték ki magukat. Minden kiegészítőnek, ruhának, blézernek saját története és személyisége van, viselésük egyúttal kinyilatkoztatás is, a boltokban a pin-up, a hippi és a disco életérzés keveredik a ’20-as-’30-as évek eleganciájával. Az oldtimer cuccok mellett persze azért helyet kapnak mai darabok is, az egyediségre való igény azonban továbbra is közös. Trendi táskák, vicces-furcsa fülbevalók, bulis napszemüvegek, merész grafikájú pólók és karakteres, limitált számú dizájner termékek várják a minőségre és saját stílusuk megtalálására vágyó embereket.


Nem számít, hogy a kemény rockot kedveled, vagy a hippi korszak áll hozzád közelebb, mindenképpen a Szputnyikban a helyed, amennyiben érdekelnek az egyedi vintage ruhák és a kisszériás designer darabok.

Látogasd meg az üzleteket a Dohány utcában, a Király utcában vagy a Szputnyik sátrat a Szigeten, és találj rá arra, amit keresel! Emelkedj a trendek fölé, mutasd meg valódi önmagad!

Hagyd, hogy magával ragadjon az elérhető, szabadságot sugárzó stílus és a végtelen kreativitás!

Szputnyik shop Dohány utca

1074 Budapest, Dohány utca 20.
Hétfőtől szombatig: 10.00-20.00

Szputnyik shop K-22

1062 Budapest, Király u. 22. (Káldy u. 1.)
Hétfőtől szombatig: 11.00-21.00

www.szputnyikshop.hu

www.facebook.com/szputnyikshop