Szputnyik Shop: The Budapest Feeling

Hamisítatlan budapesti életérzés magyar underground dívákkal

Nem véletlen, hogy egyre több fiatal külföldi választja gyönyörű fővárosunkat, Budapestet legfőbb úticéljának. A budapesti esték páratlan atmoszférája és a romkocsmák magával ragadó világa által mindannyian kinyilatkoztathatják egyéniségüket, megélhetik kreativitásukat és egyszerűen, kötöttségek nélkül élvezhetik életük legszebb pillanatait.

Mindezt az elképesztő és egyben egyedülálló miliőt hívja életre a divat terén újra és újra a Szputnyik shop. Egy régi és új világ találkozása ölt testet a népszerű üzletekben található polcokon. A múlt és a jelen fúziója elevenedik meg, akárcsak a belváros romkocsmáiban, amelyek mára a főváros igazi turisztikai látványosságaivá nőtték ki magukat.

Ezen eszme és világ hirdetése végett született meg a Szputnyik shop legújabb izgalmas fotósorozata. A “The Budapest Feeling” címet viselő anyag reprezentálja a vintage shop egyik legfőbb mottóját, miszerint az egyedi stílus sosem megy ki a divatból. A főszerepben pedig olyan underground dívák állnak, akik megjelenésükkel életre hívják és képviselik az igazi “szputnyikos” szellemiséget. Péterfy Bori, Pásztor Anna és Sena énekesnők mutatják be az üzlet és a pezsgő éjszakai élet egyesülését, hiszen ők is nap mint nap vállalják önmagukat és megélik fantáziájuk legbensőbb vízióit, akár saját művészetükről, akár öltözködési attitűdjeikről legyen szó.

Olyan kolleginákkal találkozni és együtt lenni, mint Péterfy Bori és Sena mindig iszonyú jó; humorosak, vagányak, közvetlenek és lazák…ezen kívül tudtam, hogy a stáb, akikkel együtt fogok dolgozni, – mint például Kiss Márk stylist, akit imádok és mióta megismertem csak vele akarok dolgozni – velük nem lesz feszengős a hangulat, elengedhetjük magunkat és mindenki önmaga lehet. Imádom a Szputnyikot, innen öltözködöm már majdnem 5 éve. A vintage ruháknak mindig személyisége és története van, illetve a szívemhez legeslegközelebb álló egyedi trikóikban és pólóikban élek és koncertezek, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, aki színesebb akar lenni, és irtózik az uniformizálástól!” – vallja Pásztor Anna.

Nézzétek meg a fotózásról készült werk-videót!

A hab azon a bizonyos tortán pedig, hogy útjára indult a Szputnyik webshop, ahonnan végre mindenki elérheti az üzletek különleges kínálatát pár kattintással. Nem véletlen, hiszen az üzlet kreatív csapata nem csupán a múlt emlékezetes pillanatait próbálja életünk mindennapi részévé tenni, az innováció és az újdonságokra való nyitottság is legalább ennyire fontos számukra. Elvégre mindenki megérdemli a szabad önkifejezést!


Mit kínál a Szputnyik minden ide látogatónak?

Stílusos ruhákat és kiegészítőket, na és persze egy feledhetetlen közeget, ahol mindenki bátran kibontakozhat és vállalhatja egyéniségét.Tarts hát a Szputnyikkal egy kalandos éjszakába, ahol nincsenek határok és bármi megtörténhet!

Link a fotókhoz: http://www.szputnyikshop.hu/projektek.php?nid=12


Szputnyik shop///D-20

1074 Budapest, Dohány utca 20.

http://www.szputnyikshop.hu/uzletkereso.php?d20

Szputnyik shop///Bazaar

1092 Budapest, Bakáts tér 8.

http://www.szputnyikshop.hu/uzletkereso.php?bazaar

Szputnyik shop///Szombathely

Szombathely 9700, Kossuth L. u. 4.

http://www.szputnyikshop.hu/uzletkereso.php?szombathely

www.szputnyikshop.hu
facebook/szputnyikshop