Szputnyik K-22

Megnyílt a Szputnyik család legújabb tagja, a Szputnyik K22! Már a Király utca 22. szám alatt is várnak titeket a legújabb trendek és minőségi, válogatott vintage darabok! 

A Szputnyik család új tagja sokkal könnyebben megközelíthető, mint elődje, ugyanis a Gozsdu-udvar Király utcai bejáratával szemben található. Így akár gyalog is könnyedén mozoghatsz a két budapesti helyszín között, hogy biztosan ne maradj le semmiről, ami a Szputnyik világában történik! Sőt a nyáresti buli előtt is nézz be bátran, hiszen a K-22 egészen este kilencig  tart nyitva, hogy új Szputnyik szerzeményeid közvetlenül a Király utcai éjszakába kísérhessenek!

A Király utca nappal színes forgatag, hangulatos éttermekkel, teázókkal, bárokkal és üzletekkel, éjjel pedig a város buliközpontja. Az innen nyíló, méltán híres Gozsdu udvar kihagyhatatlan a külföldiek számára, a helyieknek pedig törzshely a budapesti éjszakában. Amint az időjárás megengedi bulizó fiatalok özönlik el a „legpestibb” utcát. Tarts Te is velük, és útközben nézz be a Király utca 22-be (bejárat a Káldy utcából)!

A Szputnyik a hatalmas tereket is meghitté és otthonossá teszi! A lényeg a részletekben rejlik, a kreatív megoldásoknak köszönhetően pedig mindig öröm lesz betérni hozzájuk, hiszen újabb és újabb újragondolt régiségekre bukkanhatsz a boltban, melyek ugyanolyan inspirálóan hatnak a hétköznapokra, mint egyedi ruhadarabjaik! Hiszen különbözni nagyszerű!

A Szputnyik hisz a fenntarthatóságban, ami nemcsak a hatalmas vintage választékukból, de az újrahasznosított bútorokból készült üzletbelsőikből is látszik. A Király utca 22-ben sincs ez másként. Rengeteg fa anyaggal dolgoztak, és vintage bútoraikat is egyénileg válogatták össze azért, hogy új üzletüknek is saját, történelemmel teli személyisége legyen. Így bár sokban különböznek, de az biztos, hogy mindkét boltjukban elkap a hamisítatlan Szputnyik-feeling!

Az új helyszínt már fel is töltötték kedvenc minőségi vintage és provokatív modern darabjaiddal, így bármelyik boltjuk felé vigyen is az utad, biztosan megtalálod a személyiségedhez legjobban illő darabokat! Sőt, a közelség miatt akár könnyedén útba ejtheted mindkét üzletet, ha a belvárosban jársz!

Miközben igyekeznek megújulni, és mindig valami újat nyújtani, arra is törekszenek, hogy sose csalódjatok bennük, és mindig megtaláljátok régi kedvenceiteket is, legyen szó kifejező, mintás topokról vagy éppen egy, a személyes stílusotokhoz leginkább illő használt tornacipőről.

Nézzetek be a Szputnyik K-22-be, és bizonyosodjatok Ti is meg róla!

Szputnyik shop K-22


VI. Budapest, Király u. 22.

(Bejárat a Gozsdu udvarral szemben, a Káldy utcából)

H-Szo: 11:00-21:00

Szputnyik shop D-20

VII. Budapest, Dohány u. 20.

H-Szo: 10:00-20:00

www. szputnyikshop.hu