Szputnyik – Az egyedi ajándékok boltja

A belvárosban intéznéd a karácsonyi ajándékok beszerzését, de fogalmad sincs, merrefelé indulj? Nos, ha érdekel, akkor mi segíthetünk. Ha szeretnéd megajándékozni szeretteidet idén karácsonykor varázslatosan egyedi kincsekkel, akkor irány a két Szputnyik bolt!

A Szputnyik a régi és az új korok divatjának találkozóhelye: az exkluzív vintage termékek mellett friss és fiatalos designer darabokat is tucatjával találni a vállfákon. A két Szputnyik igen széles kínálattal rendelkezik, minden kor, stílus és trend képviselteti magát, a ’20-as évektől napjainkig.

Nem kell többé olcsó utánzatokkal megelégedni, megszerezhetjük magunknak a hőn áhított eredeti darabot is! A vintage klasszikusok mellett kitűnhetünk a tömegből a garantáltan különleges, kortárs designer ruhákkal is. A Szputnyik télen is bőven elég lehetőséget ad rá, hogy egyszerre maradjunk melegen és fejezhessük ki egyéniségünket a különböző stílusok kombinálásával. Szeretteinket is nyugodt szívvel lepjünk meg valami őrületesen jó vintage kinccsel, vagy ajándékozzunk nekik egyedi mintájú dizájndarabokat!

Ha ezek után szívesen intéznéd el a karácsonyi vásárlást a Szputnyikban, de nincs időd beszaladni se a Dohány utcai, se a Bakáts téri boltjukba, akkor irány a Szputnyik online gardróbja, ahol most 20.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítást kapsz ajándékba!