Szerelmesek, megdöntések és Bieber a mozikban

Leginkább a szerelemé lesz a főszerep a mozikban, Colin Farrel időutazik New Yorkban, gazdag, okos, szép lány felfedezi az életet, egy osztálytalálkozón szexfelvétel készül egy vőlegénnyel és a suli legszebb csajával, továbbá lesz egy kis Justin Bieber koncertfilm is, hogy jól elrontsuk a repertoárt.Téli mese (Winter’s Tale)

Igazi sztáresővel kecsegtet a Téli Mese című film, az Oscar-díjas Akiva Goldsman rendező munkája, melyben feltűnik Colin Farrel, Russel Crowe és az ugyancsak Oscar-díjas Jennifer Conelly is. A sztori a XX. század elején kezdődik New Yorkban, mikor egy üldözött tolvaj, Peter Lake beleszeret egy haldokló lányba, egy csoda folytán pedig hamarosan a modern kori metropoliszban találja magát – úgy néz ki halála ellenére még élőként van feladata a Földön. A szerelem csodákra képes? Mark Helprin 1938-as regénye alapján.

Végtelen szerelem (Endless Love)

Szerelmes limonádénak indul, de végül titkokkal teli dráma lesz. A jó családból érkező, burokban élő, szép, gazdag és okos lány előtt kinyílik a világ, mikor megismerkedik a titokzatos fiúval, akiről az apa sejti, hogy valami nem stimmel nála – leginkább például az, hogy bűnöző – és nem éppen támogató magatartást mutat a két fiatal szerelme felé. Titkok, bűnök, családi harc és egy szerelem. Tökéletes Valentin-napi választás.

Megdönteni Hajnal Tímeát

Az erősen provokatív és mondjuk ki, közönséges cím mögött egy romantikus magyar vígjáték rejlik, amit a férfinézőknek  Osvárt Andrea miatt is megéri megnézni. Dani hamarosan esküszik, ám az osztálytalálkozón bűnbe esik az iskola legszebb lányával, Hajnal Tímeával, az esetet pedig egy jóindulatú egyén még filmre is veszi. Ejnye-bejnye. Ezek után jön az igazi bonyodalom – a kedves, pornóiparban dolgozó volt iskolatárs egy dolgot kér a felvételért cserébe – Tímeát egy éjszakára.

Justin Bieber – Believe

Bár nemrég tartóztatták le ittas vezetés és drogfogyasztás miatt, szabadidejében sztripperek mellét nyalogatja és a rajongóit köpködi egy erkélyről, azért készült egy második koncertfilm is Bieberről, hogy két dal között elmesélje, hogy ő az áldozat és mindent a rajongóiért tesz. Persze, csak egy ártatlan fiú, akit félteni kell. Nem tudjuk kinek ajánljuk. Senkinek.