Szemes csoki

A chocoMe kínálata újabb bombasztikus ízekkel bővült.



Mi történik, ha egy pörkölőben összetalálkozik a kávébab a kakaóbabbal? Nagy égés lesz a vége, vagy egy különleges, új ízharmónia keletkezik? A kísérletre a chocoMe szakemberei vállalkoztak. A végeredmény olyannyira lenyűgözte őket, hogy mindjárt egy egész kollekciót hoztak össze a szokatlan gasztronómiai randevúból. A variációk sora végtelen, hiszen az egyedi, kézzel készült keverékekbe annyiféle „adalék” kerülhet, ahogy csak akarod. Kandírozott gyümölcsök és virágszirmok, fűszerek és csonthéjasok kavalkádja várja a felfedezésre éhes vevőket.

A chocoMe ezentúl három különleges kávét vegyít a csokival. A Galápagos-szigetekről származó, szokatlanul nagy kávészemek enyhén citrusos-karamelles beütéssel csábítanak, a z etióp yirga kávészemek inkább gyümölcsösek, a kolumbiai gaitana pedig vajas-kakaós-barnacukros utóízzel kényeztetik az ízlelőbimbókat.

A kávés kollekció összeállításánál az ország egyik legjobb baristája, kávészakértője- és oktatója, Tóth Sándor segédkezett – gazdag elméleti előadásban, illetve a gyakorlatban négyféle különleges és más-más eljárással készült kávéval.