Szagolj bele a nyárba – Top 5 női parfüm

Megmutatjuk azokat az izgalmas nyári illatokat, melyekkel bárkit levehetsz a lábáról.

5. Calvin Klein – One Summer

Az amerikai divattervező parfümosztálya arról híres, hogy szinte évről-évre megújítja az illatait. A CK One a ’90-es évek első felében jelent meg, az első uniszex illatként.  A One Summer is sok újragondolást élt már meg, de ettől függetlenül nekünk minden változata tetszett.


4. Naomi Campbell: Cat Deluxe

Bizony, az exmodellt sokan tartják macskának, méghozzá vadabbik fajtából. A Cat Deluxenak nappali és éjszakai változata is van. Az előbbi kissé visszafogottabb, az utóbbi pedig sokkal mélyebb, intenzívebb illat, hogyha befújod vele magad, mindenki megforduljon utánad.


3. Hugo Boss: Ma Vie

Vajon milyen lehet azaz illat, amihez Gwyneth Paltrow adta az arcát? Természetesen olyan, mint a színésznő. Kifinomult, elegáns és persze és stílusos. A férfiak meghódításához éppen ezért ne ezt az illatod válaszd, de egy baráti találkozóhoz, vagy munkahelyre tökéletes illat.


2. Dolce & Gabbana: Light Blue

Folytassuk a sort egy klasszikus illattal. A D&G Light Blue-ja is több változatot megélt már, de minden nyáron szívesen emeljük le a polcról. Jó hír, hogy az illatnak van férfi változata is, így meglepheted vele a pasidat, hogy a parfümötök is passzoljon egymáshoz.


1. Tom Ford: Black Orcid

Lehet, hogy nem nyárra tervezték a parfümőrök az illatot, de az biztos, hogy szerintünk mindig, minden alkalomhoz passzol. Persze csak ha ellenállhatatlan akarsz lenni. Nyugodtan bízd magad Tom Fordra, ha az ujjaid köré akarod csavarni a világot.