Startup Safary: amikor Budapest két teljes napra startup fesztivállá változik

Hallottál már a startup-okról? A milliók által szeretett és használt Prezi vagy a LogMeIn neve biztosan ismerősen cseng, de gondoltad volna, hogy sok száz ilyen sikertörténet indul be Budapestről és már nagy nemzetközi eredményeink is vannak (pl. a Ustream-et megvette az IBM, és a Distinctiont a Skyscanner)?

Gondoltál már arra, hogy bemenj e cégek irodáiba és személyesen beszélgess velük, saját tapasztalatot szerezve, első kézből, hogy milyen egy ilyen helyen dolgozni? Ha a válasz ezekre igen, akkor jó hírünk van: április 21-22-én (csütörtök-péntek) ezt megteheted, ugyanis – a Múzeumok éjszakája koncepciójához hasonlóan- a teljes budapesti startup világ megnyitja ajtajait előtted, a Berlinből érkező, már 10 országot nagy sikerrel megjárt Startup Safary szervezésében.

A több mint 70 programból érdeklődésednek megfelelően válogatva töltheted el tanulással, tapasztalatszerzéssel és ismerkedéssel a két napot: reggelik, irodatúrák, workshop-ok, hackathon-ok, meetupok és még számos egyéb programon keresztül nyerhetsz betekintést e cégek mindennapjaiba és még akár egy állásajánlatot is bezsebelhetsz tőlük! Az eseményt egy igazi geek/startup buli zárja az International Geek-Together szervezésében, ráadásul a Startup Safary díszvendégével, a videojáték-fejlesztő óriás Electronic Arts (tudod, a FIFA, a Sims és a Medal of Honor sorozatokért is felelős kiadó) társalapítójával, Jeff Burton-nel is személyesen találkozhatsz, aki kifejezetten emiatt az esemény miatt érkezik Budapestre.

Az eseményre az egész régióból várnak a szervezők diákokat, technológiai embereket, startup vállalkozókat és befektetőket, de a multinacionális és az állami szektorból is számítanak a startup szférára nyitott érdeklődőkre, akiknek ez az esemény egyedülálló lehetőséget ad, hogy betekintést nyerhessenek ebbe a világba.

A Budapest Startup Safary programjairól részleteket az esemény weboldalán találhatsz, ahol jegyed is megvásárolhatod, már 1.600 Ft-tól, és nagyszerű szponzoraikról és partneteikről is tájékozódhatsz: http://budapest.startupsafary.com