Rohanásban is sportosan- Speedfitness

Sokan vannak úgy, hogy szeretnének sportosabbak lenni, leadni súlyfeleslegüket, s mindezt gyorsan, testterületileg célzott edzésekkel szeretnék elérni. Eddig ez úgy volt megvalósítható, ha elmentél hetente több alkalommal konditerembe, – rengeteg időt és energiát pazarolva erre.

Sajnos egyre kevesebben vannak, akiknek kedve és ideje megengedi, hogy sportoljon. Számukra is van remény, hiszen a speedfitness már itthon is elérhető alternatív megoldást jelenthet. Az elektrostimuláción (EMS) alapuló edzések intenzíven hatnak a problémásabb területekre, miközben ízületeinket is megkímélik és még időt is spórolunk vele, hiszen heti 2×20 perc edzés már látványos változást idéz elő.

A technológia gyorsasága és eredményessége abban rejlik, hogy nem kell izomcsoportonként megmozgatni testünket, hisz egész testünket megmozgatják a váltóáramos hatások. Az edzéseket személyi edző segítségével egy speciális ruhában tudjuk végezni, melynek feladata, hogy elektromos impulzusokat továbbítson izmainkra, melyek annak hatására összehúzódnak, majd elernyednek és ezáltal hatékonyan edzhetőek lesznek.

A stimuláció továbbá javítja az anyagcserét, s ezért elérhető a napokig tartó zsírégetés, ami mindannyian tudjuk mit jelent: garantált fogyást, cellulit mértékének csökkenését. Tavasszal a speedfitness két központjában is akciók várnak rád, ha párosan érkeztek, kettőtöknek csupán 6000 Ft egy edzés összege. Próbáljátok ki, s nézzétek meg az eredményt, garantáltan nem fogtok csalódni!

Bővebb információ itt