Projekt Showroom – Karácsonyi Pop-Up Bolt

A Projekt Showroom csapata a legmeghittebb téli ünnepre – és egyben tematikus bolt-sorozatuk kedvenc állomására – most egy hangulatos, melegséget árasztó otthonban készül, amelyben minden családtagnak egyedi, hasznos, kedves, találó, lélekkel teli karácsonyi ajándékokat gyűjtöttek össze.

A szekrényben ruhák, a fiókból színes zoknik kandikálnak ki, a hálóban finom szövésű hálóing, elegáns háziköntös lóg, a fésülködőasztalon ékszerek csillognak, a fürdőszobában a szépségápolás kellékei, az étkező asztalon meseszép csészék, süteményestálak, a gyerekszoba telis-tele gyönyörű játékokkal, a konyhában a kreatív karácsonyi sütés-főzés kiegészítői, a nappaliban puha takarók és illatos gyertyák teszik bensőségessé a hangulatot. Ebben a környezetben várják idén látogatóikat, akik ezúttal is a legkülönfélébb ajándékötletek közül válogathatnak a tavalyról már ismert Dessewffy utcai pop-up helyszínen.

Végre elérkeztünk a Projekt Showroom várva várt harmadik karácsonyi ajándékboltjához. A tavalyi jégpalota helyén, most még nagyobb területen építik fel azt az otthont, amelybe tizenegy napra beköltözik a karácsony szelleme. Hála a Fiók enteriőrtervező csapat kreativitásának, ezúttal is különleges hangulatú boltban válogathatunk kedvünkre.

A kellemes légkörön remélhetőleg az sem változtat majd, ha a vásár végére eltűnnek a berendezési tárgyak, hiszen idén ezek is megvásárolhatók lesznek. A hagyományokhoz híven az ünnepi lakás- és fadíszek, esztétikus konyhai kellékek mellett bemutatásra kerül néhány, a hazai tervezők által nekünk készített kisebb és nagyobb, női, illetve férfi divat kiegészítő is. Karcsi Papírboltjának karácsonyi kiadása idén is helyet kap a pop-up vásáron, de az Edina’s Paper egyedi papírkoszorúi is megtalálhatóak lesznek az ideiglenes üzletben. A játékok kiválasztásakor a Projekt Showroomo csapata különleges figyelmet fordított rá, hogy a gyerekek kreativitását, szépérzékét fejlesztő ajándékok kerüljenek a fa alá. Az idei boltban nagyon sok magyar tervező kapott helyet, az összegyűjtött tárgyak közel fele az ő kiváló termékük.

A Magnet Bank, amely a helyszínt biztosítja, folytatja nagy sikerű „Adj meleget!” kampányát, amelyben a Projekt Showroom is részt vesz. Ennek lényege, hogy aki a boltban jár, elvihet magával az utcán élő emberek számára egy-egy izolációs fóliából készült takarót, amely életmentő lehet a téli hidegben.

1066 Budapest, Dessewffy utca 18-20.
2014. december 11-22-ig,

minden nap reggel 10-től este 20 óráig