Prestige Hotel Budapest: 2015 legjobb új szállodája!

Az Utazó Magazin 2016-ban is meghirdette az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit kereső közvélemény kutatását. Az olvasók és a szakma képviselőinek véleménye alapján az „Év új szállodája” a Prestige Hotel Budapest lett.

Bevalljuk, a tavaly áprilisban a belvárosi Vigyázó Ferenc utcában megnyílt Prestige Hotel Budapest győzelme minket nem ért annyira váratlanul: már tavalyi, a hivatalos megnyitó előtt tett épületlátogatásunk alkalmával biztosak voltunk benne, hogy Mazen Al Ramahi tulajdonos szállodájának tündöklő sikere lesz itthon: a fényűző eleganciával bebugyolált, teljesen felújított Hild József-tervezte épület mind a 85 szobája a belső, hat emelet magas átriumot körbeölelő galériára nyílik, a Standard, Deluxe, Executive szobák és a Prestige lakosztály mindegyike harmonikus, gyönyörű, finom eleganciát sugárzó formatervezett bútorokkal van felszerelve, de szaunás relaxációs helyiséget, konferenciatermet és minden igényt kielégítő fitnesztermet is találni itt, hogy a főváros első Michelin-csillagát bezsebelő Costes étterem kistestvéréről, a hotel aljában helyet foglaló Costes Downtown-ról már ne is beszéljünk.

A díjazásban nagy szerepe volt a Vörös Virágból, Sáfrány Csillából és Bagyinszkiné Kiss Tündéből álló belsőépítészeti trió hozzáértő, kompromisszumot nem ismerő, valamint a modern és a vintage tökéletes keverékét megtaláló munkájának: minden egyes szoba és közös tér a klasszikus elegancia és a korszerűség találkozási pontjaként szolgál. Az enteriőröket Swarovski kristály csillárok, kézzel festett angol selyemtapéták, IPE Cavalli bútorok, SICIS padló és prémium minőségű Harlequin Leonida Velvet textíliák díszítik.


A Prestige Hotel Budapest ugyanannak a hotel csoportnak a tagja, amely korábban már több, nagy népszerűségnek örvendő design-szállodát is nyitott a városban, úgy mint a Só utcai Boutique Hotel Budapest és a Dohány utcai Continental Hotel Budapest.