Perzselő nyár, hűsítő árak és ÁRKÁD!

Hatalmas kedvezményekkel, Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában most beszerezheted a legújabb nyári trendeket!

A divatimádók abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy az ÁRKÁD KUPONNAPOKKAL ismét hódolhatnak vásárlási szenvedélyüknek, hiszen az évszakok körforgásával a divat is változik. A legújabb ruhadarabok és kiegészítők beszerzése mindig nagy örömet jelent, így a folyamatos gardróbfrissítés élményéhez ismét hozzá járulnak Nyári kuponnapjaikkal!

ÜDÍTŐ árak a kánikulában!

Nyáron azonban nemcsak a szépségre, hanem a kényelemre és a praktikumra is törekednünk kell. Fontos, hogy a nagy melegben bőrünk megfelelően szellőzzön, de védve is legyen a káros napsugaraktól. Teljesen mindegy, hogy üzleti megbeszélésre, baráti vacsorára vagy kirándulni megyünk, a nyári ruházat kiválasztása különleges odafigyelést igényel. A divatházak minden évben izgalmassá teszik a nyári öltözködést, így a színek és formák széles palettájából választhatunk.

Az idei nyáron visszaköszön a ’70-es évek divatja, a lenge szabású ruhákon a virágos minták és a fodrok dominálnak. Természetesen nem felejtjük az örök klasszikus farmert sem, amely mára mindennapi életünk szerves részévé vált, hiszen nemcsak ruházatunkban, de használati tárgyainkban is praktikus és mutatós díszítőelem.

ARKAD_2015_Kuponnapok_ENG_FunZine_145x210mm_0429_01.indd

Választék tehát van bőven, a kérdés már csak az, hogy hol és mennyiért tudod beszerezni a szezon legtrendibb darabjait.

A válasz kézenfekvő: ÁRKÁD Nyári Kuponnapok!

Az évente háromszor megrendezésre kerülő kuponnapok az ÁRKÁD Bevásárlóközpont saját kezdeményezése, amellyel közel 100 üzletben vásárolhatsz akár 40%-os kedvezménnyel. A főváros legnagyobb eladóterével rendelkező, nemrég megújult centerében minden alkalommal nagy sikert aratnak a kedvezményes szelvények, így az ÁRKÁD kuponnapok már hagyománynak számítanak.

Ne feledd: 2015. június 3-6. ÁRKÁD!

Keresd a kuponokat az budapesti ÁRKÁD földszinti kuponnyomtató standjánál vagy a www.arkad.hu oldalon, és ugorj fejest a nyárba!