Péntek esti Pizza Party

Május huszadika idén a pizza party világnapja és ennél tökéletesebb időpontra nem is eshetne, mármint a pénteket tekintve. Ha még nincs programod az estére, itt a tökéletes lehetőség: hívd fel a haverokat, pótoljátok be az elmaradt részeket kedvenc sorozataitokból és tömjétek tele magatokat a város legjobb pizzáival. Melyek is ezek szerintünk? Na lássuk csak!


Attaboy


Az Attaboy főbb profiljának talán a hamburgert lehet tekinteni – szinte verhetetlen királya a városban. De bizony a logóból már sejthető, honlapjuk és netpincéres áttekintésük után azonban láthatjuk, hogy bizony, ha pizzát akarunk, akkor is jó helyen járunk. Tökéletesen kerek pizzáik a mindig friss feltétekkel gyönyörködtetik a szemet és valahogyan minden egyes részlet egyenként is képes beindítani a nyálelválasztást. Az áraik drágábbak talán, mint a Budapesten megszokott alap pizzák, de itt a kedves vásárló a minőséget fizeti meg – tehát az ár érték arány nem hogy megmarad, de nagyon erős is.  Nincs miért kertelni, ez a hely tényleg nagyon adja.

Vespa Pizza


Ha már pizza, csináljuk olaszosan! A Vespa Pizza legalábbis biztosan ezt az irányelvet követi és erre nincs is jobb bizonyíték, mint olaszos kávéházakat idéző desing-juk, ami kezdődik valahol a facebookon, átível honlapjukra és még dobozukban is megtestesül. Az ízek sem hagynak cserben ha az olaszos életérzést keressük, legtöbb pizzájuk könnyed, kellemesen fűszerezett remek feltét kombinációkkal. Falatnyi Olaszország csupán, de könnyen egy vespán képzelhetjük magunkat a római forgatagban.

Pizza Manufaktura

Na mi folyik a Manufaktúrában? A laza étlap, ahol a Margharita, Margit és ahol már a pizza neve „Csípni fog” sejteti, de facebook oldalukra rálesve biztosak lehetünk abban, hogy bizony itt egy baráti társaságról van szó – avagy a családi pizzázó új generációja vagy mi. A Pizza Manufaktúrás srácok nagyon lazák, fiatalos lendülettel és mindemellett különleges pizzákkal halmozzák el Budapestet, abszolút megfizethető áron.


Dob Pizza

Pizzák, hamburgerek magyaros kaják és megannyi mást szállít otthonunkba a Dob utcai pizzéria. Évek óta hozzák a színvonalat, bőséges választékuk pedig megunhatatlan – ha pedig mégsem találnál kedvedre való tésztakorongot, a MIX pizzával itt Te magad állíthatod össze saját ízlésed szerint az esti menüt!


Don Roberto

Bizony az evéshez az ivás is jár, pláne egy pizza partyn. De ha már olaszos a koszt miért is igyuk a cukros üdítőket? A Don Roberto megoldja gondunkat és étkük mellé prémium borokat is kínálnak, ami valljuk be igen hívogató pláne 36 féle pizzájuk mellett – ahol a basic sonkás pizzától kezdve az örök kedvenc hawaii-n át egészen a tengergyümölcséig bármit megtalálhatunk.