Party Skála – TOP 5 buli a hétvégére

A tél alamuszi módon rátelepedett a városra, de reméljük, hogy nem vette el a kedvedet a hétvégi tombolástól. Ne feledd, minél hidegebb van kint, annál jobban esik egy izzasztó koncert; íme néhány a legütősebbek közül.

Frenk a Hunniában – Frenket első sorban azért szeretjük, mert felettébb megnyugtató jelenség – ahányszor színpadra lép, a közönséget rögtön megszállja valami mérhetetlen nyugalom és megkönnyebbülés. Rájönnek: vége a hétnek és a „mostban” semmi egyéb dolguk sincs, mint élvezni a földöntúli melódiáikat. A Bank utcai Hunniában ráadásul minden adott a nyugalom teljes értékű megéléséhez – vedd hát fel te is a Buddha pózt és hümmögj együtt Frenkkel az indie slágerekre!

Jazz Showcase a Müpában – A háromnapos Jazz Showcase fesztivál a fiatal jazzisták legnagyobb hazai seregszemléje és tehetségkutatója. A Müpában rendezett eseménysorozaton az ígéretes magyar és külföldi tehetségek mellett a műfaj legnagyobbjai is tiszteletüket teszik: ott lesz Bolla Gábor, Szakcsi Lakatos Róbert, Ávéd János és Horváth Plútó József is. Tökéletes kikapcsolódás egy fárasztó hét után.

Quantum Cowboys a Menta Teraszon – Végre egy újabb koncert a Menta Teraszon! Szombaton a Quantum Cowboys játszik Buda egyik legnívósabb klubjában; a srácok garantáltan megmozgatják a zúzós ütemek rajongóit. A 2005-ben alakult zenekar nagyon népszerű a közönség körében, és kedvenc közösségi rádiónk, a  Tilos! is folyamatosan játssza a számaikat. Hallgasd meg őket te is, és kóstold meg a Menta Terasz bármixerének kivételesen finom koktéljait.

Deck Attack a Fogasházban – A budapesti underground legkeményebb arcai várnak rád szombaton a Fogasházban. A névsor több mint reprezentatív: Infragandhi, Cyborg Templar és Negro szórakoztatja majd az összegyűlt budapesti illetőségű éjszakajárókat és gyanútlan turistákat. Garantálhatjuk, hogy szem nem marad szárazon (és láb nem marad izomláz nélkül).

Different Drum a Volt Presszóban – Figyelem! Az Akvárium környékén erős havazás és hajnalig tartó viharos erejű tombolás várható. A Volt Presszóban szombaton a Bladerunnaz istálójának válogatott kiválóságai: DJ Ren, Mentalien, Markiv és Wick táncoltatják majd a nagyérdeműt. A szórakozás garantált – ráadásul a beugró ára is szolid: alig 600 forintért szórják a karszalagot.Tetszett a cikk? Akkor csekkold az alábbiakat is!
The Merry Poppins az A38-on!
Új év, új helyek a Belvárosban
A hét helye a FUNZINE-nál: Hivatal