Party Skála – Top 5 buli a hétvégére

Ha már eleged lett a hétből, érezd át a világ sűrűjét és velejét a Millenárison, szórakozz az osztrákokkal az A38-on, könyörögj Mercedes Benzért az Akváriumban vagy tombolj Ludmillával a Corvintetőn! Íme, a hétvége legütősebb bulijai!

14. VilágVeleje Fesztivál – a Gödör Klub szervezői által rendezett fesztivál minden zenebolond szerint az év egyik legsűrűbb és legfrankóbb programja! Pénteken az Intim Torna Illegál ünnepli 3. születésnapját a nagyközönség előtt a Millenáris Teátrumban – régi számokkal, friss és ropogós albumukkal teremtenek fergeteges hangulatot. Miért ne köszöntenéd fel őket te is? Előttük Bérczesi Róbert pengeti gitárját, utánuk pedig az Mr2 kedvence, a Carbonfools csinálja a fesztivált. Szombaton Péterfy Bori and the Loveband hajol bele a hajadba, előttük pedig a Puszi! És Csókolom hergeli a népet! Kihagyhatatlan buli sorozat, mely után édes lesz a vasárnapi regenerálódás.

The Merry Poppins az A38-on – a bécsi kabaré polka, a jazz, a ska és blues keveredik az osztrák zenekar repertoárjában, de nem ritkák a country és ragtime elemek sem. Ebből a zűrzavarból  egy fergeteges és ízes produkció születik, ahol az ember végre igazán érzékelheti az életöröm gyengéd érintését! Ismét garantált ringatózás a Hajón egy olyan külföldi zenekarral, melynek stílusát csak leshetik az itthoni zenészek – és reményeink szerint koppintják is!

Janis Joplin emlékkoncert az Akváriumban – Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz? Ilyen és ehhez hasonló kérésekkel bombázhatjuk a felhőkben lakozó öregurat szombat este az emlékkoncerten! A blues legjavát idézik fel nekünk az előadók, név szerint Oláh Ibolya, Pásztor Anna (Anna and the Barbies), Zalatnay Sarolta, Gerdesits Ferenc (Quimby), Sonia, Koroknai Árpád és Garda Zsuzsa! Egy estére visszatér a hippi korszak, a karcos hangok pedig gondoskodnak arról, hogy soha ne felejtsük a 70 éve elhunyt dívát!

Ludmilla a Corvintetőn – a hazai electro világ koronázatlan királynője pörgeti a lemezeket és a hangulatot péntek este a Corvintetőn! Gladiátorai nem mások, mint Metha, Mira és Lucky23, akik a város legmagasabb parti pontján teremtenek zúzós hangulatot. Ha tombolhatnékod van, nem is tudunk jobb tippet ennél a bulinál, ahol nem csupán kiugrálhatod magadból a felgyülemlett feszültséget, hanem mindezt igényes electro zenére teheted. Ráadásul a Corvintető pénztárcabarát árai sem akasztanak majd ki.

Back II Black lemezbemutató – nyolcadik albumukkal jelentkezik Magyarország egyik legkedveltebb funky-pop zenekara, amit egy frenetikus koncerten mutatnak be a rajongóknak szombaton! A régi slágerek sem maradhatnak el, de a MOM Kulturális Központ főként az ismeretlen számoktól dübörög majd. Bebe és a fiúk garantálják a már tőlük megszokott professzionalizmust és hangulatos élőzenét!