Pálinka-kulturális estek a Tátra utcában

A Spiritus Tátra utcai üzletében március 27-én kötetlen pálinka kurzus kerül megrendezésre, melynek keretében Badics Katalin okleveles pálinkamester élménydús és lédús kóstolót kínál a pálinka világába – sok tudnivalóval és innivalóval! Ezúttal a csonthéjas gyümölcsök pálinkáiról – cseresznye, meggy, kajszi és szilva – lesz szó – és persze sok kóstolnivaló!


Csonthéjas gyümölcsök pálinkái

2014. március 27, péntek, 18.30.

Spiritus Primus Kávéház, Pálinka- és Borszaküzlet

Ami pedig a tartalmat illeti:


  • pálinkatörténet
  • pálinkakultúra
  • pálinkafőzés alapjai
  • pálinka és gasztronómia
  • pálinkakóstolás (5×2 cl pálinka) Korty abrosz használatával

Vegyél részt a Spiritus pálinkakóstoló tanfolyam Páratlan Péntekein!

A tematikus esték időpontjai:


  • (Almatermésű gyümölcsök pálinkái (2015. 03. 13., 18.30)
  • Csonthéjas gyümölcsök pálinkái (2015. 03. 27., 18.30)
  • Szőlő- és törkölypálinkák (2015. 04. 10., 18.30)
  • Bogyós gyümölcsök pálinkái, ágyasok és házasítások (2015. 04.24., 18.30)

Házigazda: Badics Katalin okleveles pálinkamester

Helyszín: Spiritus Kávéház, Pálinka- és Borszaküzlet

1136 Budapest, Tátra u. 12/B.

Jelentkezés:

Tel.:+36 1 796 7020, Mobil: +3620-959-3733

e-mail: hungarianspirit@spiritus.co.hu

Részvételi díj: 4.590 Ft/alkalom.

A kedvezményekről és további információkról a Spiritus facebook oldalán lehet tájékozódni!