A Spiritus Tátra utcai üzletében március 27-én kötetlen pálinka kurzus kerül megrendezésre, melynek keretében Badics Katalin okleveles pálinkamester élménydús és lédús kóstolót kínál a pálinka világába – sok tudnivalóval és innivalóval! Ezúttal a csonthéjas gyümölcsök pálinkáiról – cseresznye, meggy, kajszi és szilva – lesz szó – és persze sok kóstolnivaló!
Csonthéjas gyümölcsök pálinkái
2014. március 27, péntek, 18.30.
Spiritus Primus Kávéház, Pálinka- és Borszaküzlet
Ami pedig a tartalmat illeti:
- pálinkatörténet
- pálinkakultúra
- pálinkafőzés alapjai
- pálinka és gasztronómia
- pálinkakóstolás (5×2 cl pálinka) Korty abrosz használatával
Vegyél részt a Spiritus pálinkakóstoló tanfolyam Páratlan Péntekein!
A tematikus esték időpontjai:
- (Almatermésű gyümölcsök pálinkái (2015. 03. 13., 18.30)
- Csonthéjas gyümölcsök pálinkái (2015. 03. 27., 18.30)
- Szőlő- és törkölypálinkák (2015. 04. 10., 18.30)
- Bogyós gyümölcsök pálinkái, ágyasok és házasítások (2015. 04.24., 18.30)
Házigazda: Badics Katalin okleveles pálinkamester
Helyszín: Spiritus Kávéház, Pálinka- és Borszaküzlet
1136 Budapest, Tátra u. 12/B.
Jelentkezés:
Tel.:+36 1 796 7020, Mobil: +3620-959-3733
e-mail: hungarianspirit@spiritus.co.hu
Részvételi díj: 4.590 Ft/alkalom.
A kedvezményekről és további információkról a Spiritus facebook oldalán lehet tájékozódni!