Az étterem 5. évfordulójának alkalmából a séf egy 5 fogásos születésnapi menüvel készül az 5 kontinens ínycsiklandozó Nobu fogásaival. A vacsorát a Nobu cukrászának mesterműve, egy mennyei ajándék desszert zárja. A latin-amerikai hangulatot pedig a Mai Rumba formáció garantálja.
2015. október 11. vasárnap / 19:00
A Nobu, az avant-garde japán étteremlánc, sikertörténetének kezdete egészen 1994-ig nyúlik vissza, mikor Chef Nobu Matsuhisa Robert De Niro-val és más befektető partnerekkel megnyitották az első Nobu éttermet New York-ban. A New York-i étterem megnyitását követően a Nobu birodalom éttermei mára az egyik legdivatosabb kulináris célpontokká nőtték ki magukat Londontól Tokyoig, Las Vegas-tól Malibuig és Milánótól Miami Beach-ig. 2010-től Budapest is otthont ad egy Nobu étteremnek.
Chef Nobuyuki Matsuhisa új stílusú japán konyhája az egyik legkeresettebb kulináris élmény a világon. A budapesti étteremben a főséf, Schreiner Gábor, feladata ötvözni a hagyományos japán konyhát Dél-Amerika ízvilágával.
Születésnapi menü
- Perzselt lazac sashimi Las Vegas salsával
- Japán sügér ceviche perui kukoricával
- Ropogós garnéla tabbouleh salsával
- Yuzus misoban érlelt libamáj
- Rostélyos, sukiyaki jus. XO zöldségek
15.000 Ft + szervizdíj
A rendezvényt követően pedig, október 15-től teljes mértékben megújul az étterem étlapja. Schreiner Gábor a megszokott minőségben, különleges fogásokkal várja a Nobu konyha szerelmeseit.
Információ és asztalfoglalás
+36 1 429 4242
A program- és menüváltozás jogát fenntartják!