NYEREMÉNYJÁTÉK – BuSho @ Corvintető

Ismét a Budapest Rooftop Cinema ad otthont a BuSho (Budapest Short) Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválnak a Corvintetőn. Összeszedtük néhány számot ami miatt imádjuk a rendezvényt, amire most még belépőket is nyerhetsz!

Hogy ezért mit kell tenned? Csupán megkeresned ezt a cikket Facebook-oldalunkon – amit lájkolnod kell! – és pénteken már tiéd is lehet az 1000 Ft-os kupon, melyből két darab talál gazdára, és melyeket bármelyik nap beválthatsz!


Most pedig jöjjenek a számok!

11


Ez a tizenegyedik BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál, ami jól jelzi, hogy egy igazán minőségi rendezvénnyel állunk szemben, amit imád a közönség – persze joggal.

15


Ennyi blokkban mutatják be a rendezvény versenyfilmjeit, melyek között több külföldi fesztiválon díjazott alkotás is van, mint a tavaly Európai Filmdíjat nyert The Chicken, Una Gunjak német-horvát koprodukciós filmje. Több fesztiválon szerepelt már a francia Morgan Simon Try to Die Young című alkotása vagy a holland alkotópáros, Thomas Baerten és Wim Geudens által jegyzett De Smet is.

69


Ennyi alkotás került be végül a programba…

28


…Összesen 28 országból. Olyan különleges helyekről is láthatunk filmeket, mint Azerbajdzsán, Bahrein, Kína, Irán vagy Tajvan. A legtöbb filmet beküldő három ország Spanyolország, Németország és Magyarország. A legtöbb alkotást Magyarország szolgáltatja.

5


Ennyi napon keresztül nézhetjük majd meg az alkotásokat szeptember elseje és ötödike között a Corvintetőn.

2


Ennyi 1000 forintos italkupont sorsolunk ki

További információk az eseményről ITT!

Facebook-esemény ITT!