Nyaralás alatt is legyél divatos

Az augusztus a last minute nyaralásokról, a spontán balatoni fürdőzésekről és a medencés kertipartikról szól. Bár az idő már sokszor szeszélyes, a stílusos öltözködésről a vízparton, koktélt kortyolgatva se feledkezzünk meg. 

Legyen szó akár napozásról, egy tóparti randevúról vagy egy vízparti rendezvényről, mindig van egy odaillő szett, akár a klasszikus, a szexi vagy a bohém stílus áll közel a szívedhez. Vízhez közel a fürdőruha persze alapdarab, de nézzük, mivel színesítheted a megjelenésed a bikinin túl.


Az ezerarcú kalap

Még a legegyszerűbb ruhát is fel lehet dobni egy sikkes kalappal. Mivel ezek a fejfedők reneszánszukat élik. Ha a minimalista stílus kedvelője vagy, egy nagy karimájú fekete kalap mindig jó választás. A szalmakalap már rég nem számít retrónak, egy masnival vagy egy kendővel ügyesen a szettedhez igazíthatod ezt a klasszikus darabot. Az újraéledő hippi stílus kedvelői választhatnak egy rojtozott szegélyű bohókás fejfedőt, ami egy etno mintás fürdőruhával remek párost alkot.


Strandruha, újragondolva

Nem kell, hogy a strandruha csak a nem kívánatos részek takarását szolgálja, könnyedén lehet az esti szetted része is egy fürdőzős nap után. A flamingó- és a kaktuszminta nem csak a bikiniken hódít. De ha nem akarsz tetőtől talpig mintákba öltözni, trendi leszel egy skarlátvörös vagy napsárga darabban is. A legnagyobb divatportálon sokféle stílusból választhatsz, a navy ezen a nyáron különösen hódít, de játszhatsz a csipkével, fodrokkal, hímzésekkel is. Jó alternatíva az idén elterjedt overál, ami szuper, nőies alakot kölcsönöz viselőjének.


 A stílus a részletekben rejlik

Ha megvan az alakunkhoz passzoló bikini és a jól kombinálható strandruha, ne felejtkezzünk el a többi kiegészítőről sem. Egy nem mindennapi strandtörölközővel a parton henyélést is művészi szinten lehet űzni, kaphatunk már rojtokkal szegélyezett és kör alakú törölközőt is. A cicás vonalvezetésű napszemüveg szinte minden arcformához jól illik, ráadásul a klasszikus feketén túl idén hódítanak a színátmenetes lencsék és mintás keretek is. Egy pompompos strandtáska biztosan mosolyt csal az arcokra, de választhatunk helyette egy letisztultabb és praktikusabb hátizsákot is. A flip-flop sosem megy ki a divatból, és a vastag pántos szandálok is jól kombinálhatóak minden stílussal.

Egy kis odafigyeléssel tehát könnyedén varázsolhatunk a strandszettünkből olyan öltözéket, ami a parton túl is megállja a helyét. Ha van nálunk egy magasderekú sort, egy topszerű bikinifelsővel már meg is van az esti outfit, a strandruhára pedig egy farmerdzsekit húzva bátran belevághatunk az utolsó augusztusi éjszakákba is.