Noir Chocobar – ahol minden a csokoládénál kezdődik

2005-ben az első csokizóként nyitott meg Magyarországon a Noir Chocobar és termékeinek minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több évi kísérletezés után jelentették ki, hogy a jelenleg is hódító minőség lesz a legmegfelelőbb vendégeik számára.Bár a belga csokoládé fontos alapja a Noir Chocobar termékeinek, a legfontosabb jellemzője a forrócsokiknak mégis az, hogy Magyarországon elsőként itt mondták ki: ötven százalékos csokoládé tartalom alatt nem forró csoki a forró csoki. Ettől már csak a választék az, ami igazán elcsavarja az ember fejét, hiszen több mint száz fajta ízesítés közül válogathatunk, melyek közül a legnépszerűbbek között van a chillis, a narancsos-szegfűszeges, pillecukros, pisztáciás, levendulás vagy a fahéjas. Bár a tejcsokoládé nem szerepel az ellenőrzött alapanyagok között, annál fontosabb a fehércsokoládéból készül forrócsokoládé, melyet különböző összeállításokban kevernek is az étcsokoládéval.A forrócsokoládénál persze nem áll meg a bő kínálatfondü, fagyikelyhek, csokiszökőkút, brownie-k, kézzel készített bonbonok színesíthetik ottlétünket, utóbbiakat különleges ízesítésekben is kipróbálhatjuk, hiszen a bonbonok belsejében lehet kecskesajt, törkölypálinka vagy valamilyen különleges indiai íz is.

Fontosak a prémium beszállítóktól érkező csomagolt csokoládék, melyeket kakaóbab-tartalom és termőterület alapján szortíroznak.

Ezen felül az édességeken felül fogyaszthatunk kávét, kávékülönlegességeket, pogácsát, nachost, szendvicseket és limonádét is.

Noir Chocobar igazi randihely, de tökéletes egy baráti találkozóra is – a kínálat magáért beszél, de nem elhanyagolható a hangulat és az édesség köré épített dizájn sem. A nagy népszerűség miatt viszont ajánlatos asztalt foglalni, hiszen hála a finomságoknak a Noir Chocobar mindig tele van az édesszájú vendégekkel.

Éppen ezért szerencse, ha a saját, házi recept alapján készült forrócsokikra vágyunk, azokat el is vihetjük magunkkal egy hordozható pohárban a legközelebbi karácsonyi vásárra – apropó karácsonyi vásár: a Városháza parkban a Deák tér mellett a Noir Chocobar bódéjában is beszerezhetjük a napi boldogság adagunkat!

 

Noir Chocobar

1061 Budapest, Hegedű u. 6.

Tel.: +36 20 222 8555

Nyitvatartás:

H-V: 12:00 – 00:00