Nickelback Európai Turné 2016

A többszörös platinum-díjjal megszórt Nickelback 2016 szeptemberében egy hatalmas, világkörüli turnéra indulnak – idén ősszel a kanadai rockerek 30 európai nagyváros arénáját fogják megtölteni a Monster Truck nevű bandával közösen: a BudapestAréna szeptember 16-án kerül sorra. 

A Nickelback korunk egyik legnépszerűbb, legnagyobb tömegeket vonzó és kereskedelmileg legéletképesebb zenekara. A banda globális eladásai meghaladják az ötvenmillió lemezt, ellenállhatatlan slágerük, a “How You Remind Me” pedig továbbra is a Billboard “Az évtized legjobb rockszáma” címének büszke tulajdonosa. Húsz éves fennállásuk során elképesztő mennyiségű, kilenc darab Grammy jelölést, három American Music Awardot, egy World Music Awardot és egy People’s Choice Awardot zsebeltek be. Szülőföldjük 36 JUNO díjat osztott ki Chad Kroegernek és bandájának, és még a kanadai Walk of Fame-re is felkerültek.

A Nickelback egy magas oktán számú show-val tér vissza a Vén Kontinensre, és most magát a frontembert, Chad Kroeugert idézzük: “Készülj fel, Európa, egy pokolian hangos bulit fogunk csapni az ottani rajongóknak!”

A korábbi budapesti Nickelback koncertekre mindig hamar összejött a teltház, úgyhogy érdemes minél előbb lecsapni a jegyekre, ha nem akarsz kimaradni az év minden bizonnyal leglátványosabb koncertjéből!


www.nickelback.com

http://www.facebook.com/Nickelback

http://twitter.com/nickelback

http://Instagram.com/nickelback

http://www.youtube.com/nickelbacktv

Jegyek és további infó a budapesti showról:


www.livenation.hu

www.ticketpro.hu