Natura Keratin – Egészségesen egyenes haj

A Blissoul Szépségszalon szolgáltatásai között találhatjuk a Natura Keratin hajsimító és ápoló kezelést, melynek egyik legnagyobb varázsa abban rejlik, hogy 100 százalékosan organikus. Az egészséges hajápolás így máris garantált.A Natura Keratin kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal tartós hajsimítást és ápolást biztosít hajunknak.

Míg sokan egyszerű hajvasalással akarják elérni, hogy hajuk egyenes legyen néhány órára, a Blissoul Szépségklinikán inkább az egészségre törekednek – a még szebb és tartósabb hatás mellett. A kezelés során a keratin behatol a hajba, majd javítja a belső sérüléseket, közben védőréteget képez a hajszálon, így megelőzve a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes és fényes lesz.

Különböző kivonatok segítik a haj puhaságának elérését, melyek olyan organikus termesztésű növényekből készülnek, mint eper, kiwi, narancs és citrom, no meg persze a kakaó, melynek jótékony, örömet okozó hatásait az élet más területéről már bőven ismerhetjük.

A kezelés mellett szól az is, hogy minden hajtípusra alkalmazható. Legyen frizurád festett, melírozott, dauerult vagy már éppen más technikával kiegyenesített, a Nature Keratin hathatós eszköz lesz a hajkorona tökéletessé varázsolásában.

A Blissoul Szépségszalon


A Blissoul Szépségszalon nem csak egyszerűen szolgáltatásokat nyújt, hanem tanácsokat is ad vendégeinek, rávilágítva, hogy egy új frizura bizony komoly döntés – ami komoly szakértelmet igényel.

A fodrászat kiemeli, hogy új hajszín választásánál minden esetben figyelembe kell venni bőrtónusunkat és a szemünk színét is, de fontos átgondolni azt is, hogy általában milyen színű ruhákat és ékszereket hordunk. Ha pedig esetleg ősz hajszálak miatt keressük fel a Blissoul szalonját, ne csodálkozzunk, ha egyszínű hajfestés helyett inkább melírozást ajánlanak majd.

A drasztikus változások előtt gondolkodási időt javasolnak – hiszen egy új hajszínnek minden környezetben megfelelőnek kell lennie, arról nem is beszélve, hogy a két véglet közti változtatás nem kifejezetten egészséges hajunk számára.

Ha már csak ezeket a tippeket is olvassuk, rájöhetünk mennyire fontos szakértőre bízni a hajfestést – éppen ezért okosabb döntés betérni egy szépségszalonba, ha hajunk színén kívánunk változtatni.

A hajszalon szolgáltatásainak kínálatáért kattints IDE!

 

Blissoul Szépségszalon

1027 Budapest

Varsányi Irén utca 26-34.

E-mail: blissoul@blissoul.hu