Nálunk már most kezdődik a hétvége!

Igaz, hogy a hétvégéig még várnunk kell egy picit, nem árt azonban már most felkészülni rá, nehogy lemaradjunk a legjobb programokról. 


Éljenek a hamburgerek!

Négy napon keresztül várja a Millenárison az éhezőket a Hamburger Day. A belépés ingyenes, a választék egyedülálló, étvágyunk pedig határtalan. Nem hiszed? A rengeteg hamburgernek te sem fogsz tudni ellenállni.


Horgászni menő

Pláne, ha a Fishing on ORFŰn teszed. Hogy miért? A hazai könnyűzene kikerülhetetlen alakjai mind fellépnek a fesztiválon, például a Kispál és a Borz, a Quimby, és a Halott Pénz. Emellett megmutatják a sör és a fröccs minden titkát és érdekességét, ráadásul rengeteg kézműves sört is megkóstolhatsz. Ha még szorosabb kapcsolatot szeretnél kialakítani az itallal, saját söröskorsódat is elkészítheted.


Vízi parti

A Tatai Víz Zene Fesztivál megmutatja, milyen jól passzol a tópart a fesztiválokhoz. A Tatai Víz Zene Fesztivál  kétszer is kiváló minősítést kapott a Magyar Fesztiválszövetségtől, és alighanem jó eséllyel pályázhat rá idén is.  A fellépő Whellhello és Honeybeast mind ezen az ügyön dolgoznak.


Szombat


A többnapos programok után lássuk, mit kínál a szombat!

Corvin Club

A Corvin Clubbal nem lőhetünk mellé. A szabály alól a szombat sem kivétel. Ryan Elliott nevét nem kell bemutatni a techno zene rajongóinak. Akinek mégsem jut eszébe, kicsoda a detroiti férfi, eláruljuk, hogy egy istenadta tehetséggel és tartalmas múlttal megáldott DJ-ről van szó. Megannyi producerrel dolgozott együtt, és rengeteg klub estéjét pörgette már fel. A partira 1500 forint a belépő, melyeket elővételben itt vehetsz meg.


Napozz és Jógázz


Az idei hétvégén is előző hetihez hasonló programmal vár a Napozó. A reggeli jóga és napozás kettőse remek kikapcsolódás.

Vasárnapi chill

Minden jó, ha a vége jó!

Nemcsak az EB nézése vagy a kocogás miatt érdemes felkeresni a Margit szigetet. A Raktár Beach-en lévő #Happyend délután 2-től este 10-ig várja a lazulni vágyókat ingyenes belépéssel, és kellemes zenével.


Mindenki szereti a hírnevet

Főleg az Operett Színház előadásában.  A Fame – A hírnév ára már 20 éve fut a magyar színház műsorán, ezért nem csoda, hogy több generáció számára a Fame jelenti a kihagyhatatlan előadást. Vajon kinek mit jelent a hírnév, mit hajlandó megtenni érte, és mit tesz, ha a pillanatnyi csillogás kihuny?


Funzine’s FUNtime

Szerkesztőségünket legjobban a szombat este megrendezett Múzeumok Éjszakája izgatja. A legérdekesebb programokról itt írtunk további részletekért pedig itt olvashatsz.