Mi újság májusban, Budapest? – 1. rész

Itt a május, virágzik a természet, vele együtt pedig Budapest is! Fővárosunk utcái csodálat helyekkel bővültek, de nyílt az utóbbi hetekben néhány meglepő és roppant praktikus szolgáltatás és szerviz is. Mutatjuk mit kell felfedezni a városban!

Második rész ITT!

The Strawberry Project


Hetven fajta különböző finomságba mártott eper. Ezt kívánja a The Strawberry Project. Kell még mást mondanunk? Jó, tudjuk, hogy nem, de azért eláruljuk, hogy a mennyországot rejtő dobozokban az epreket mogyorós, karamellás, oreós, kókuszos és mályvacukros csokoládéba vannak mártogatva. Válogatni lehet bőven, ráadásul ez végülis gyümölcs, szóval… egészséges! Mellesleg arról se feledkezzünk meg, hogy a dobozok már-már művészi alkotások is díszítésükkel és a néha akár arany színben csillogó eprekkel!

1051 Budapest, Arany János utca 17.

NasiDoboz


Mikor eldöntötted, hogy egészségesen fogsz élni, a legnehezebb számodra is az esti nasi feladása volt a kedvenc sorozatodat nézve? Pedig nem kell a rágcsálást feladni. a NasiDoboz különböző összeállításokat kínál dizájnos dobozaiban, tele különböző egészséges, könnyed rágcsálnivalókkal. Minden dobozban négy nassolnivaló van, összesen 6 fajta dobozt kínálnak, 3 fő kategóriában: magas energiatartalmú dobozok, fittdobozok és válogatás dobozok.

nasidobozok@gmail.com

Fit Service


A diéta betartásánál sokan azzal vagyunk bajban, hogy nem tudjuk mit együnk, vagy ha tudjuk is, túl sok időnk megy el a mindennapi egészséges betevő előkészítésére. A Fit Service mindkét problémát könnyedén megoldja. Budapest legfrissebb házhoz szállító vállalkozása külön szakértőkkel találja ki, hogy miként hagyják el a fehérlisztet vagy hizlaló növényi olajt. Weboldalukon és telefonszámukon egyaránt rendelhetünk heti menüket, desszerteket vagy frissen facsart gyümölcsöt.

+36.20.234.3010

fitservice.hu

Monofu


Hallottatok már arról a diétáról, amiben minden nap más-más fajta ételt kell fogyasztanod – teljesen kizárólagosan? Erre épít a desszerteket kínáló Monofu is, ahol minden nap más-más gyümölcs vagy zöldség kerül a főszerepbe. Persze nem csak azoknak ajánlott, akik éppen ilyen diétán vannak – a finomságok olyan nagyszerűek, hogy az is bátran betérhet, aki bár nem hisz a diétákban, de hisz a gasztronómiai édes élvezetekben és egészségben.

1027 Budapest, Margit körút 62.

Nemo Pest


A méltán híres budai Némo immár pesti kistesóval is büszkélkedhet – az új üzlet pedig hozza a megszokott minőséget és a halételek szerelmeseinek. A kínálatban megtalálhatjuk az olyan klasszikus fogásokat, mint a fish & chips, halburgereket, különböző salátákat, grillezett halételeket valamint magyar borokat. Az árak barátságosak, a környezet elragadó, Némót pedig még könnyebb mostantól megtalálni, hogy a Duna mindkét partján kínálja a finom falatokat.

1051 Budapest, Október 6. utca 7.

Wash & Vau


Európában már rég sláger, így itt volt az ideje, hogy végre nálunk is teret hódítson a kutyamosó szerviz. A recept egyszerű: az éjjel-nappal nyitva tartó üzletben saját magunk mosdathatjuk le blökinket egy praktikus kádban, praktikus tusfejjel, mely víz, kutyasampon és és kondicionáló csodás keverékét permetezi a blökire. A havi nagy mosdatáshoz is remek, de jól jöhet egy közeli, sárosabbra sikerült séta után is!

1139 Budapest, Hollán Ernő u. 46.