Metróval – majdnem – a Memento Parkig!

A budapesti 4-es metró átadásával egyszerűbbé és gyorsabbá vált a Memento Park – Szoborpark Múzeum megközelítése.Az új metró Kelenföldi Pályaudvar végállomásától a 150-es autóbusz minden nap 15-30 percenként indul, amellyel 15 perc alatt elérhető a Memento Park. Az új, 101-es autóbusszal – amely azonban kizárólag hétköznap délutánonként közlekedik – mindössze 10 perc az utazás a parkig. A turisták számára fontos, hogy a Budapest Kártya mindkét járaton ingyenes utazást biztosít.

A kelenföldi átszállóhely további újdonsága, hogy a Budapesti Közlekedési Központ itt nyitotta meg új ügyfélszolgálati irodáját, ahol a hét minden napján, a magyar mellett több idegen nyelven is utazási tájékoztatást kaphatnak az érdeklődő vendégek.Mindemellett továbbra is közlekedik a Memento Park közvetlen autóbuszjárata, amely Húsvétig szombat-vasárnap-hétfői napokon, Húsvéttól pedig ismét minden nap indul, 11 órakor az Erzsébet téri turistabusz-megállóból.

A belföldi közönség számára ugyancsak jó hír, hogy a Memento Park pénztárában nemcsak készpénzzel, hanem bármelyik SZÉP-kártyával is megvásárolhatják a belépőjegyet.Memento Park

1223 Budapest, Balatoni út – Szabadkai utca sarok

Nyitvatartás: H-V: 10:00 -18:00