Menekülj! – 5 szabadulós játék

Biztosan elgondolkoztál már a PC-d vagy a konzolod nyúzása közben, milyen izgalmas lehet az általad irányított karakter világa, ahogy végigvezeted egy különleges, de némi fejtörést igénylő pályán. Kicsit más formában, de te magad is átélheted ezt a barátaiddal – mutatunk öt szabadulós játékot, ahová érdemes összerántanod a társaságot.


Exit the Room


Három pálya, 60 perc szabadulási idő, akár 18 játékossal. A Mind-Blogging pálya időutazásra invitál, a The Bomb egy hatástalanítandó atombombát rejt, a Zombi apokalipszist pedig szükségtelen ragoznunk. Budapesten és Debrecenben is! 

MindCrime


Tolvajok bőrébe bújni? Túl snassz. És ha emléktolvajok lehettek? Na, az már valami! Keressetek jelszavakat, szerezzetek óriási vagyont és érezzétek jól magatokat Magyarország második legjobbnak ítélt pályáján! 

Camelot Katlan


A Camelot Katlan ugyan az ország keleti végében, Nyíregyházán található, de ide is érdemes kiruccanni, ha egy kis újdonságra vágysz – a készítők ugyanis rendesen igénybe veszik a logikátokat. 

The Lab


Ha elég ügyes vagy, kiszabadulsz a Laborból. Ha nem, kísérleti alannyá válsz. Miskolciaknak kötelező program! 

ParaPark


Budapest, Pécs, Győr és Szeged vár titeket a ParaParkban, ahol szó szerint rabul ejt egy titokzatos hely. Erővel nem, csak ésszel szabadulhattok. Okosan használjátok ki az időt, csak 60 percetek van rá.

Rea Kovats