Megnyílt a Le Maquillage boltja – a szépség Budapesten van!

Új mérföldkőnek örülhetnek a magyar hölgyek – megnyílt a Le Maquillage első referenciaszalonja a Bazilika közelében, ahol az érdeklődőket nem csak magas minőségű kozmetikumok várják, de hasznos tudás is.Le Maquillage sminkmárka több éves kutatás és fejlesztés után érte el, hogy megnyithassa első budapesti üzletét a Zrínyi utca 14. alatt. A kínálat abszolút színesdekorkozmetikai termékek és kiegészítők széles választéka található meg a polcokon, amiket a betérők ki is próbálhatnak, sőt, a tanfolyamoknak hála meg is tanulhatják a termékeket olyan módon használni, hogy minél jobb és látványosabb eredményeket érjenek el.

LeMaquillage_Orosz Barbara (3)

Le Maquillage a bolt megnyitásával végleg maga mögött hagyta az Il Makiage márkát. Az út hosszú volt és eredményes – szükséges volt rá a tökéletesség és innováció iránti elköteleződésre, mely új koncepciót, oktatási rendszert, designt és csomagolást szült, abszolút kiszolgálva az igényes magyar nők minden vágyát.

Le Maquillage 06 Le Maquillage 04 Le Maquillage 05


A bolt megnyitása a profi sminkesek számára is üdvözítő lehet, hiszen a 110 árnyalatot kínáló színválaszték még az ő, speciálisabb igényeit is könnyen kielégíti. Tapasztalatikkal és trükkjeik egy részével minden nő gazdagodhat az oktatásokon. A bolt olyan tudást akar átadni, mely valóban használható a lakosság számára – Horváth Evelin a Le Maquillage magyarországi brand menedzsere elmondása szerint így természetesen eddigi megfigyeléseikre és tapasztalataikra alapoznak:

„Eddigi tapasztalataink alapján a legkeresettebbek a primerek, az alapozók, az ecsetek és a kontúrszínek. Egy és háromórás oktatásainkon nappali és alkalmi smink elkészítését sajátíthatják el a vendégeink profi make-up mestereink segítségével, ecsetbiztos kézzel, örök éltere szóló tudással gazdagodnak. A napi rutinba építhető tíz perc alatt elkészíthető sminkelés trükkjeit fedjük fel. Az oktatás anyaga a vendégeink igényeihez van igazítva. Termékeink textúrája könnyen kezelhető, lehetővé téve az élvezhető és szerethető sminkelést. A magas pigmentáltságnak köszönhetően kis mennyiséggel dolgozunk, ezért a termékek élettartama nagyon hosszú. Segítünk a hölgyeknek megismerni a saját arcukat, színtípusukat, arc és szemformájuknak megfelelő sminkelési technikákat.”


A költségmentes oktatások sora pedig még csak a jéghegy csúcsa – a Le Maquillage 2014-es terveiben szerepel a nemzetközi piacon való részvétel és a skincare line bevezetése is. Ettől függetlenül úgy érzik, missziójuk az oktatási rendszerükben teljesedik ki:

„Missziónk az oktatási rendszerünkben teljesedik ki, mely egy csodálatos sminkhez szükséges három alappillért foglal magába: kiváló minőségű termékek, megfelelő eszköz-eszközhasználat valamint a sminkelési technika, tudás.”


Le Maquillage 09 Le Maquillage 07 Le Maquillage 08

Az első referencia szalon az V. kerületben, a Bazilika közelében, a Zrínyi utca 14. szám alatt található. A hét minden napján 9 órától 21 óráig várja az érdeklődőket, hasonlóan a bevásárlóközpontokban található boltokéhoz.

A márkáról és az oktatásról bővebb információ a személyes konzultáció alkalmával kapható, bejelentkezés a 06 1 550 06 10 számon vagy a lemaquillage@lemaquillage.net e-mail címen.

A márka hivatalos Facebook-oldalát lájkolva nem csak a Le Maquillage mindennapi életébe nyerhetnek betekintést az érdeklődök, hanem tájékozódhatnak az aktuális trendekről, eseményekről, promóciókról is.

LeMaquillage_Orosz Barbara (1)

Le Maquillage

H – V: 09:00 – 21:00

Budapest, Zrínyi utca 14.

Telefonszám: +36 1 550 06 10

E-mail: lemaquillage@lemaquillage.net

Facebook-oldal ITT!