Még több sztár jön a Szigetre

Eddig sem szűkölködött fellépőkben az idei Sziget Fesztivál, most azonban további sztárokkal bővült a lista. Kíváncsi vagy, melyik sztár fog fellépni Rihanna és Sia mellett? Eláruljuk!

Ma hozták nyilvánosságra az év egyik legjobban várt fesztiváljának új fellépőit. Készüljetek, az augusztusi eseményen már Tinie Tempah, a The Chemical Brothers és az Editors zenéire is bulizhattok.


Tinie Tempah


A 28 éves angol rapper  2010-ben debütált első, Disc-Overy című albumával, melynek kislemezei hamar a brit slágerlisták élén találták magukat, az otthoni sikerek után pedig az egész világ megismerkedhetett Tinie nevével. A művész dolgozott már a Swedish House Maffiával, Kelly Rowlanddal, legutóbb pedig az ugyancsak feltörekvő angol énekesnő, Jess Glynne oldalán tűnt fel egy dal erejéig. A rapper nem első alkalommal lép fel Magyarországon. 2012-ben a Balaton Sound közönségét szórakoztatta. A kétszeres Brit Awards díjas Tinie jelenleg harmadik albumán dolgozik, de a munkálatok között szerencsére arra is szakít időt, hogy a magyar hallgatóságot is szórakoztassa.


The Chemical Brothers

Az 1991-ben alapított duó szintén jól ismeri hazánkat. Leglőször 2004-ben landoltak nálunk, a mostani fellépésük pedig már az ötödik magyarországi megjelenésük lesz. Tom Rowlands és Ed Simons már 8 stúdióalbumon vannak túl, legnagyobb sikereiket az 1997-ben megjelent, Block Rockin’ Beats című korongjukkal zsebelték be. Szintén elismerésre méltó az a 4 Grammy-díj, melyet eddig pályafutásuk alatt érdemeltek ki.


 

Editors


Folytatódjon a brit szekció az Editors-zal, Az angol fiúbandát a fülbemászó refrének, őszinte dalszövegek és kissé melankolikus, komoly hangzás jellemzi. Már több mint 10 éve ontják magukból a slágereket.  Nálunk elsősorban a 2014-ben megjelent, In Dream című albumuk számait fogják népszerűsíteni.


Ez sem elég?


Ha úgy érzed, még mindig bírja a zenei befogadóképességed, fogadd szeretettel azokat az előadókat, akik az A38 sátor színpadán fognak fergeteges bulit csapni. Hogy kik ők? Noisia „Outer Edges”, Wiwek, Maduk ft. MC Mota, Kasra, a Boy, és Snails, csak hogy párat említsünk.