Májustól minden nap vidámság!

Májustól mindennapos nyitva tartással és újdonságokkal vár a Vidámpark.Ki mondta, hogy Vidámparkba csak a gyerekek és/vagy gyerekes szülők járnak? Viseld büszkén a szenvedélyedet: akit egyszer elkapott a Polip, azt nem ereszti… Idén ráadásul jobbnál jobb ötletekkel pörgették fel a kínálatot, így érdemes a honlapjukat időről időre megnyitni.

Lesz itt rajzverseny, az Urbitális Majális rendezvénysorozatához kapcsolódva a Vidámpark történetét bemutató kiállítást is láthatsz az Európa Nostra-díjas körhinta mellett. Júniusban újra indul a Vidámparki Éjszakák rendezvénysorozata, minden pénteken és szombaton másnap hajnali 2-ig várnak a fényárban úszó vidámságok.

Idén kilencven éves a hullámvasút, amely Európa leghosszabb favázas hullámvasútja, de az újdonságok között is kifoghatsz egy-két hajmeresztő szerkezetet: a Polip egész nap üzemel, de idén először a Gauswheel tanpályán is kipróbálhatod magad. Ez az új sport az utcai sportszereket ötvözi egy pályán, ráadásul magyar találmány, és 2011-ben indult világhódító útjára.

Idén először nyílik lehetőséged, hogy sorban állás nélkül, online is megvedd a jegyed a parkba, s ha már ott vagy, tiéd a gyorsított beléptetés lehetősége is. Szintén idén először vezetik be a  kedvezmény kártyát is, mely júniustól a visszatérő látogatók számára biztosít kedvezményes belépést. A kártya már az idei első belépéskor igényelhető és akár a kifizetett belépődíj felével is csökkentheti a következő karszalag díját.