A MÁD@MÁK sikerein felbuzdulva idén is a mádi boroké lesz a főszerep a Mákban – a szervezők remélik, hogy a rendezvényből hamarosan hagyomány lesz.
A Mádi Kör tagjai idén a tavalyinál is szélesebb mádi bor repertoárt mutatnak be a Mákban – a cél nem csak az, hogy a vendégek minél jobban érezzék magukat, hanem hogy az emberek minél szélesebb körben ismerjék meg a mádi borokat, melyek a világon mindenhol megállnák a helyüket.
A borok miatt természetesen változik az étlap is – Mizsei János chef és Garai Ádám sous chef izgalmas fogásokat komponálnak a finom italok mellé. Kifejezett menüsor nem lesz, a lényeg az abszolút szabadság, vagyis minden vendég maga döntheti el, hogy mit mivel kóstol meg – természetesen némi professzionális útmutatás kíséretében.
A Mádi Körről részletesebben ITT olvashatsz!
MÁD@MÁK
Február 4-28.
Mák Bistro
1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 4.
Tel.: +36 30 723 9383
Nyitvatartás:
K-SZo: 12:00–15:00, 18:00–0:00