Leleplezzük Sia titkos erejét

Hogy mi nélkül nem tudnánk elképzelni Siát – na persze a parókáján kívül, amivel már úgyis összenőtt? Eláruljuk.

Tudod, hogy mi a közös a Chandelierbe, az Elastic Heartba és a Cheap Thrillsbe? Hát Maddie Ziegler! Az amerikai táncoslány még csak 14 éves, máris az egyik legnagyobb sztár nélkülönözhetetlen társává vált. Sőt, ellentétben Siával, őt akár még fel is ismerhetik az emberek az utcán!

Maddiere először 2011-ben, a Dance Momst amerikai reality showban világított a reflektorfény. A műsorban a fiatal táncosok életét követték nyomon. Azóta nagyon bejött Maddienek az élet, ugyanis 5 évvel később, vagyis idén, már a  So You Think You Can Dance táncverseny zsűritagjai között foglalhat helyet, de 2016-ben még egy Ralph Lauren kampány is belefért az idejébe.

A legnagyobb eredménye talán mégis az, hogy ma már lehetetlen lenne Siát elképzelni nélküle. De hogyan találtak egymásra?


Sia, a tévéőrült

Hogy hogyan kötött ki az akkor még csak 12 éves kislány Sia videoklipjébe? Ha hiszed, ha nem, Sia megszállott valóságshow rajongó, ezért nem botránkozhatunk meg azon sem, ha a Dance Moms-t is rajongással nézte, ahol kiszúrta magának Maddiet. Ráírt a lányra Twitteren, hogy lenne-e kedve szerepelnie a videoklipjében, a többi pedig már csak történelem.

Hétfőn mindketten bebizonyíthatják a Sziget nagyszínpadán, hogy milyen élő showt tudnak nyomni.