Kóstold meg Indiát: Gourmet vacsora Buddha-Bar módra

Igazi indiai specialitásokkal várja vendégeit a Buddha-Bar január 21-től 30-ig. A négyfogásos vacsora a távoli egzotikus országba kalauzolja az egyedi ízek szerelmeseit. 

A Buddha-Bar csapata mindig tudja, hogyan tegyen akár egy szürke hétköznapot is különlegessé:  a tematikus hetek során az indiai mellett, a kínai, thai és japán konyha ízvilágába is belekóstolhatnak az ínyencek. Most azonban hadd számoljunk be e gasztronómiai utazás első állomásáról:

A csodálatosan tálalt indiai natúr sajt sáfránnyal és chilivel marinálva tökéletes kezdésnek bizonyult. A puha sajt, a fűszerek élénk íze és a chili markáns ereje tökéletes összhangot alkot. A mandulás csirkeleves is őrzi ezt a harmóniát: könnyed, mégis tartalmas, krémes és esztétikus.

A főételek – hal kókusztejes curry szószban illetve Tandoori bárány mentás csatnival és almasalátával – magukért beszélnek! A kókusztej lágy érintése és a curry karakterisztikus varázsa ízletes kompozíciót alkot, a hidegen tálalt Tandoori bárány a mentás csatni és almasaláta mellett pedig igazi gasztronómiai élményt ígér.

S ha mindezek után bárki is azt hinné, hogy a Buddha-Bar kifogyott a meglepetésekből – nos, az ízörvény bizony itt még nem ér véget: a zöld tea mousse kardamom szósszal olyan desszert, mely magába olvasztja India gazdag színeit, ízeit és kultúrájának sokféleségét. Az ételek mellé érdemes a szintén tematikus koktélokból választani: a mangó íze ezer arcot ölt az itallapon, de találunk whiskey alapú összeállítást is.

A Buddha-Bar kifinomult környezete és a felszolgált kivételes ételek garantálják a tökéletes kikapcsolódást. Merüljünk el a hangulatos zenében és a nyugalmat árasztó félhomályban, miközben felfedezzük India rejtett kincseit.