Kire szavazna Hollywood? – Holnap választják meg az új amerikai elnököt

Magyar idő szerint holnap reggel hajnali 6 órakor derül ki, ki lesz az új amerikai elnök. A ringben Donald Trump és Hillary Clinton küzd egymás ellen. Harcukba, jó amerikai szokáshoz híven, rengeteg híresség is bekapcsolódott. Megmutatjuk, melyik sztár ki mellett kampányol a finisben. 


Drew Barrymore

A színésznő a politikusnő elkötelezett híve. Olyannyira, hogy tavaly ő volt Hillary a “Family Holiday Celebration with Hillary and Chelsea” eseményének társműsorvezetője.


Britney Spears

Még a tinisztárból popikonná avanzsált Britney Spears (aki valljuk be, nem éppen magvas gondolatairól híres) is beleártja magát a politikába. Az énekesnő már hónapokkal ezelőtt elkezdte a kampányolást, akkor tette ki Twitter oldalára is az alábbi képet. Tegnap koncertjén pedig már azt kiabálta: „Menjetek szavazni, r.bancok!”


Amy Schumer

Az amerikai komikus Twitter oldalára töltött fel egy képet, melyen (összeöltözve Mrs. Clintonnal) együtt táncol a demokrata jelölttel. A kép alá az #ImWithHer feliratot posztolta.


Katy Perry

Kevés olyan sztár van Amerikában, aki olyan lelkesen politizálna, mint Katy Perry. Az énekesnő több fellépésén is arra buzdította a közönségét, hogy szavazzanak Hillary-re.


Jon Voight

„Ő a válasz a problémáinkra. Muszáj mindannyiunknak felsorakoztunk mögé. Az egész Republikánus Pártnak támogatnia kell” – fogalmazta meg John Voight Trump-párti szónoklatában.


Tom Brady

A bostoni  New England Patriots hátvédje egy interjúban kifejtette, hogy természetesten „támogatja régi jó barátját, Donald Trumpot”.


Mike Tyson

Egy újabb híres atléta, aki felsorakozott Trump oldalán. „Neki kéne lennie az Egyesült Államok elnökének. Próbáljunk ki valami újat!Irányítsuk Amerikát úgy, mintha egy üzlet lenne, ahol nem számít a bőrszíned. Bárki elvállalhat és megszerezhet bármilyen munkát” – nyilatkozta a sportoló.

Ha élőben szeretnéd végigdrukkolni a választás izgalmait, megmutatjuk, hol teheted meg ezt a városban. Kattints ide!