Kincsvadászok paradicsoma – antik és vintage bútorok a Projekt Showroomnál!

Március 12 és 22 között újra tárt ajtókkal várja a Projekt Showroom pop-up store-ja a nézelődni és vásárolni vágyókat, szebbnél szebb antik és vintage bútorokkal, az eddigieknél sokkal tágasabb térben, a Dessewffy utca 18-20-ban!

„Régen túlnőttünk az elképzelésen, amely az első antik és vintage bútorboltunknál vezetett minket. Rutinosabbak lettünk, tovább fejlődtünk a másodiknál, és most elérkeztünk a harmadikhoz, amely kiforrottabb, koncepciózusabb és tágasabb lesz, mint valaha”, tudtuk meg a Projekt Showroom csapatától. A Dessewffy utcai kiállítóteret teljes egészében átadták a Matisz Alíz enteriőrtervező segítségével kiválogatott szebbnél szebb bútoroknak. Olyanoknak, amelyek stílust, lelket visznek az otthonba, és amelyek múltból eredő, modern terekben szétáradó energiáikkal megnyugtatnak, biztonságérzettel töltenek el.

Egy-egy válogatott vintage darab mellett antik szekrények, asztalok, székek, szekreterek, éjjeliszekrények, tálalók és megszámlálhatatlan kiegészítő várja a látogatókat ebben a tizenegy napban.

Idén is érdemes lesz a lehető leghamarabb ellátogatni a Projekt Showroom bútorboltjába, mert az összegyűjtött tárgyak a szó szoros értelmében páratlanok, tehát nincs belőlük utánpótlás. Igaz, hogy a Herendi és a Hollóházi Porcelán mesecsészékből sikerült jó sokat beszereznünk, és elég nagy választék lesz a legkülönbözőbb méretű és célú asztalokból és ládákból is, de a legjobb fogásokhoz így is érdemes lesz korán kelni. Ezúttal is igyekeznek követni a tőlük megszokott irányvonalat: nagy bútorokban gondolkodnak, lesznek ruhásszekrények, könyvespolcok, üveges szekrények, komódok, de mellettük apró szépségeket is felvonultatnak majd, úgyhogy a rekeszek, dísztárgyak, pici polcok, régi üvegek és porcelánok szerelmesei is örömüket fogják lelni az üzletben.

A boltot Matisz Alíz és a KREA Iskola enteriőrszakos hallgatói rendezték be. Koncepciójukban a vidéki és a városi tér összefüggéseire, a megtervezett szépség rejtett humorára igyekeznek rávilágítani. Visszafogott stílusú, őszinte termékekkel készültek, amelyekkel az érzésekből támadó ösztönös igényeket kívánják erősíteni az otthon berendezésénél.