Kifutón tálaljuk a programokat

Itt egy újabb fránya hétfő, amikor semmi kedved nincs kimászni az ágyból, és elindulni a munkába. Ezen sajnos mi sem tudunk segíteni, de abban viszont igen, hogy a munkaidő lejárta után, na és főleg a hétvégére remek programokkal lássunk el. Ha ezen a héten olvasol minket, a munkaidő is sokkal gyorsabban fog telni. Hidd csak el! Megmutatjuk, mit tartogatunk erre a hétre!

Keddtől csütörtökig várnak a Központi Vásárcsarnokban a Japán Nemzetiségi Napok, a legmenőbb japán cuccokkal. Ennek tiszteletére mi is beleássuk magunkat a japán kultúrába és művészetekbe, bár ezt a ténykedésünket már múlt héten is elkezdtük. Írtunk már a legjobb japán könyvekről és a legbizarrabb japán szokásokról, sőt még a Budapesten jelenlévő Japánról is írtunk. Ezen a héten pedig a nép filmkultúrájának gyöngyszemeit fogjuk többek között ajánlani. Ugyancsak a japán kultúrához kapcsolódva, e heti gasztroválogatásunkban a legjobb fővárosi teázókat vesszük sorra.

November a kihívások hónapja, méghozzá kétszeresen is. Az alkoholtagadó száraz november challenge mellet a bajusznövesztő movemberben is részt vállalunk. Eddig szerzett tapasztalatainkról pedig a hét elején be is számolunk.

A tengerentúlon valami egészen más körül forognak az emberek gondolatai, ez pedig az amerikai választások, ahol Hillary Clinton és Donald Trump száll ringe be az elnöki címért. Az esélylatolgatást rád hagyjuk, mi inkább pár vicces videóval és képpel készülünk az eseményre. Bónuszként még azt is megnéztük, melyik sztár melyik politikusnak, és hogyan kampányolt.

A hét végére maradt a hét egyik legizgalmasabb eseménye, a Marie Claire Fashion Days, ahol a magyar és a külföldi divattervezők aktuális kollekcióit is megtekintheted. A Funzine-nak sikerült az egyik modellt is elcsípnie, hogy megkérdezze, milyen is a budapesti modellek élete.

És persze jövünk a már jól megszokott tartalmainkkal: a hétvégi programajánlónkkal, budapesti képgalériánkkal és a legtutibb budapesti aktualitásokkal.


Olvass minket ezen a héten is, és kövess minket Facebookon!