Kezdődik a vidámság szezonja!

Március 15-én kezdetét veszi a Budapesti Vidámpark utolsó szezonja.

Bár a Park bezár, az éppen idén 175 éves vidámság nem érhet véget. Ebben a szellemben és persze a nosztalgia jegyében várja látogatóit egész évben a Városliget legendás látványossága.

A Vidámpark elődei közül a Vurstli pontosan 175 éve, az Angol Park pedig csaknem 100 éve létezik az idén 200. születésnapját ünneplő Városligetben. A mai Park őseit 1950 tavaszán egyesítették és államosították, ezt követően kapta a Vidám Park nevet.

Azóta sok idő eltelt, azonban egy valami változatlan: a vidámság. A látogatóknak idén is sok meglepetésben, programban és élményben lesz részük! Azon túl, hogy kinyit a Park, mindjárt itt a húsvét is. Idén pedig a T-Rex a húsvét sztárja!

Ebben az évben a nyuszi is inkább vidámparkol. Március 31-én 11 és 19 óra között egész napos húsvétozás várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: húsvéti kézműves programok, arcfestés, nyuszi simogató és vidámság minden mennyiségben! Játssz helyben a vetélkedőn, nyerj Funside-tábort, vagy repetázz mókából és nyerd meg következő belépődet a Parkba!

Vedd fel a nyúlcipőt és nyomás a Vidámpark!

További infók:

www.vidampark.hu

http://www.facebook.com/budapestividampark?fref=ts