Kémek, gyilkosok, időutazók és világvége – sűrű hét a mozikban!

Szupergyors csiga, időutazás, apokalipszis Rihannával, ipari kémkedés és géppuska mellű Sofia Vergara okozhat nekünk néhány kellemes órát a héten a mozikban. Az ízlésének való alkotást biztos, hogy ezen a héten is mindenki megtalálja…Itt a vége! (This Is The End)

Sok fajta módon el lehet rontani egy év bulijának ígérkező partit, de a legnagyobb ünneprontó minden bizonnyal az apokalipszis lehet, ami Evan Goldberg és Seth Rogen filmjében be is következik. Az óriási bulit – ahol még Rihanna is tiszteletét teszi – maga a világégés zavarja meg, amit egy haveri társaságnak együtt kell átvészelnie, vigyázva az olyan menekültekre, mint például Emma Watson. A Seth Rogen-féle humorhoz kell egy bizonyos lazaság, de ha merünk nevetni, biztosan nem fogunk unatkozni…

http://youtu.be/aQmZS-ZS3Tg

Paranoia

Adott egy szegény, feltörekvő, pályakezdő brooklyni fiú, a Liam Hemsworth által játszott Adam, akinek más álmai sincs életében, mint hogy eltarthassa beteg édesapját. Élete nagy lehetőségének ígérkezik, mikor egy New York-i óriásvállalat felkéri, hogy kémkedjen egy másik óriásvállalatnak. A nagy hasznot ígérő feladat, mely egyben biztosítja neki a fényűző életet is, pedig túl jónak hangzik ahhoz, hogy nemet mondjon rá. A két konkurens, Gary Oldman és Harrison Ford közötti versengés viszont egy idő után neki vagy börtönnel vagy halállal jár.

http://youtu.be/ao_nw4hCKr0

Időről időre (About Time)

Az ember már rengetegszer  elgondolkodott azon, hogy mi lenne, ha visszapörgethetné az időt, az Igazából szerelem és a Nothing Hill alkotói pedig ezt a képességet most meg is adták Timnek, aki egyelőre csak egy célra szeretné használni szuperképességét – hogy becsajozzon. Ám valóban a tökéletes életet teremtjük-e meg azzal, ha minden ballépésünket semmissé tesszük? Mennyire szabad játszani az idővel és miért is nem baj néha a baj? Richard Curtis filmje nem csak megnevettet, de el is gondolkodtat. Hétvégi kikapcsolódásra több, mint tökéletes!

http://youtu.be/Tgukbi8z8RM

Machete gyilkol (Machete Kills)

Az ősz legőrültebb filmjének ígérkezik a Machete Gyilkol, melynek már a szereplőgárdája is bárkit a székekbe szögez:  Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Amber Heard, Charlie Sheen, Lady Gaga, Antonio Banderas, Jessica Alba, Demian Bichir, Alexa Vega, Vanessa Hudgens,Cuba Gooding Jr,William Sadler,Marko Zaror, Mel Gibson. Nem semmi, ugye? Machetére női vadak hordái vadásznak, az exkluzív küldetés pedig nem mástól, mint az Amerikai Egyesült Államok elnökétől érkezik. Vér, robbanás, öldöklés, dívák, puskaropogás – minden, ami egy igazi, vérbeli akciófilmhez kell.

http://youtu.be/YwUWuDOs6Bo

Turbó (Turbo)

Képzeljük csak el, mekkora tragédia lehet az, ha egy csiga gyorsaságmániás? Trubo pont ilyen kisállat, ám mikor egy autópályán véletlenül beleesik egy sportkocsi szuperfolyadékába, ő maga is szupergyorssá válik, sőt az autók más jellemzőit is átveszik génjei – szemei például világítanak és képes dudálni is. A Dreamworks legújabb filmje természetesen a fiatalabb generációnak szól, ám nyílt titok, hogy sok szülő vagy testvér fogja inkább önös érdekből elrángatni a kicsiket a mesére.