Kartago Tours – Ha melegebb éghajlatra vágynál

A Kartago Tours utazási iroda most ünnepli 20. születésnapját, és számos különleges ajánlattal kedveskednek azoknak, akik úgy döntenének, hogy nemcsak a Kartago Tours-szal együtt ünneplők sorába állnak be, hanem csatlakoznak ahhoz a félmillió emberhez is, akik az elmúlt húsz évben őket választották. 

Görögországnak nem csak számos rendkívüli filozófust, a demokráciát és Marina Diamandis popdívát köszönhetjük, de a népszerűségéből az évek során mit sem vesztő, megunhatatlan gyors ételt, a gyrost is: a görög nemzeti fogás egyszerre tartalmas és kímélő, szuperül egyesül benne a hús és a zöldségek ízvilága. Bár Budapesten is találni hamisítatlan görög ízekkel dolgozó gyros-ost, mégiscsak Hellászban az igazi a tzatziki! A napfényes, olívaolajtól illatozó Görögország tökéletes választás, akármilyen nyaralást képzelsz el magadnak: a tengerparton pihennél és tömnéd magadba a szuvlákit naphosszat, vagy sziklákat mászva felfedeznéd a környék megannyi történelmi emlékét? Csak egy foglalás választ el álmaid megvalósításától!

Ha az Égei-tenger szigetvilágát inkább a Fekete-tenger homokos partjára cserélnéd le, akkor használd ki a Kartago Tours nagyvonalú előfoglalási kedvezményét és irány az ezer titkot rejtő Bulgária! Csodálatosan szép tengerpartja révén az ország kikapcsolódásra épp oly alkalmas úti cél, mint féktelen szórakozásra. Ha pedig megunnád a tengert, csak pattanj be a volán mögé, vagy fel egy motorra, és fedezd fel a változatos, dombos tájakat. És ne feledd, ha időben foglalsz utat, a Kartago Tours 20. születésnapja alkalmából kedvezményeik mellé ajándék standkollekciót adnak ajándékba, hogy biztosan gondtalan legyen a nyaralásod!

Nem csak a Vén Európában kalandozhatsz kedvedre a Kartago Tours jóvoltából, de távolabbi tájakra is elevezhetsz: például Egyiptomba, a fáraók és piramisok otthonába, a tevék és a papirusztekercs hazájába. A két tenger hullámai által nyaldosott Észak-Afrikai arab országban egész évben garantált a napsütés, amit leginkább a Vörös-tenger partján érdemes élvezni, néha-néha megmerítkezve a frissítő, mélykék vízben. A történelem szerelmesei számára az egyiptomi uralkodók gigantikus és ősrégi temetkezési helyei, az adrenalinfüggők számára pedig a tevegelés, az ejtőernyőzés vagy éppen a búvárkodás jelenthetik a feltöltődést.


A részletes kedvezményekért és további ajánlatokért látogass el a húszéves Kartago Tours oldalára!