Jobban teszed, ha félsz

Közeledik az év legfélelmetesebb éjszakája, de ne izgulj, azt is velünk fogod tölteni!

Lassan október végére érünk, de mielőtt végső búcsút mondanánk az ősz második hónapjának, egy fergeteg halloween-i bulira invitálunk 29-én a Fogas Házba, itt tartjuk ugyanis a Hollywood Horror témájú vérfagyasztó bulinkat.

Azért is érdemes lesz velünk tartanod, mert a helyszínen sminkeseink és fodrászaink ingyen horrorisztikussá varázsolnak, a Maszka jelmezkölcsönző pedig 20%-kal olcsóbban adja a maskarád, ha bemondod a titkos jelszót, vagyis a Funzine-t.

A bulin pedig értékes ajándékokért akár meg is versenyeztetheted a jelmezed.

Addig is ellátunk a legrémisztőbb halloween-i tartalmakkal, így írunk majd a legfélelmetesebb írókról, a leghíresebb boszorkányokról és a 21. századi varázslókról is, sőt, még több tippet adunk, hogy minek öltözz be szombaton.

Kedden érkezik szokásos gasztro válogatásunk, melyben olyan helyeket ajánlunk, melyek segítenek ráhangolódni a halloween-i borzongásra. Szerdán hétvégi programajánlónkkal segítünk felkészülni a hosszú hétvégére, de már a novemberi programokba is beleástuk magunkat, hogy megmondhassuk neked, hova érdemes a következő hónapba menned.

Bár már október 23-a után vagyunk, a Hosszúlépés egy nagyon izgalmas, ’56-hoz kapcsolódó budapesti programot szervez, melyről minden nap újabb részleteket árulunk el.

A hét második felében egy nagyon izgalmas nyereményjátékkal is készülünk, melyről most még csak annyit árulunk el, hogy Az én Budapestem sorozatunkhoz kapcsolódik.


Borzongásban és programokban gazdag hetet kívánunk, szombaton pedig találkozunk a Funzine Hollywood Horror partiján!