Íz és fantázia a Buddha-Barban

A tél közeledtével egyre kevésbé van kedvünk kimozdulni otthonunk melegéből, a hidegebb és esősebb napok láttán pedig hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy már az ősz sem kínál csábító programokat. A Buddha-Bar azonban tökéletesen rácáfol erre, s megújult téli menüjével és koktéljaival igazi gasztronómiai izgalmakat ígér a szürkébb évszakra is! 

Osama Kutaini, a Buddha-Bar séfje a kontrasztok harmóniájának megteremtését tűzte ki céljául a téli menüsor kialakításakor. Az összeállításokban többek között olyan szezonális gyümölcsök és zöldségek is kiemelt szerepet kaptak, mint a füge vagy a sütőtök. Íme néhány az ínycsiklandozó fogásokból: Szent Jakab kagyló mangó szalszával, miso-szarvasgomba szósszal,  konfitált kacsacomb és sült kacsamell sütőtökkel, chilis-csokoládés mártással, unagi és libamáj áfonyalekvárral és teriyaki szósszal és desszert gyanánt diós praliné Chantilly krémmel – fenséges, igaz?

A csodás étkek mellett a bárpult is szezonális különlegességekkel várja vendégeit. Gyönyörű összeállításokat találunk az őszi és téli aromákkal vegyített fantáziadús italok között. A tökéletes látvány és íz harmóniájában, olyan mágikus koktélokra lelhetünk, mint a “Late night breakfast”, mely többek között Nikka 8 whiskyt, fekete teát és – a meglepetés erejével – egy kanálnyi igazi házi lekvárt is tartalmaz. De olyan innovatív megoldásokkal is találkozhatunk, mint például a friss ringló szilvából készült szilvahab, melyek továbbszínesítik az ízek, összetevők izgalmas kavalkádját.

Stílus és minőség, ahogy megszokhattuk, azonban továbbra is számos meglepetéssel és újdonsággal fűszerezve.  Harmónia felsőfokon a Buddha-Barban!

További információk a weboldalon!